Gomba, csokoládé, eper, karamell - na nem, ez nem egy karácsonyi desszert hozzávalóinak listája, hanem azok a szőke árnyalatok, amelyek mostanában a legnagyobb népszerűségnek örvendtek. Most azonban új trend hódít: a tiramisu szőke. 

A tiramisu szőkénél nincs most menőbb

Most már nem csupán hozzávaló, hanem egy kész desszert is bekerült a legnépszerűbb szőke árnyalatok közé, ez a tiramisu szőke. Az árnyalat királynője Emma Roberts, akinek új fotója felrobbantotta az internetet, és azonnal kiadta a feladatot a fodrászoknak: ezt mindenkinek meg kell tanulnia festenie, mert azonnal tömegek kérik majd. 

Emma Roberts számára nem új a szőke hajszín, de ekkora sikert még egyik árnyalat sem aratott. A színésznőt éppen idén szeptemberben láthattuk a Hulu Tell Me Lies vetítésén szinte platina szőke hajjal, amely akkor egészen a derekáig ért. Ez az árnyalat és forma tökéletes volt a forró, csillogó, arany árnyalatokkal teli nyári napokra, ám ahogya borult be az idő, úgy lett egyre fagyosabb képet ihlető a színésznő frizurája. 

Emma Roberts is imádja a tiramisu szőkét

Emma Roberts is valami újra vágyott az ünnepek és a hideg téli napok közeledtével, ezért egy jóval hidegebb árnyalatot választott magának. 

Fodrásza sokkal mélyebb tövet festett a színésznőnek, az árnyalatok pedig most már teljes mértékben nélkülözik a sárgás fényt. Az átmenet is sokat finomodott, a színésznő pedig már több szettel is bebizonyította, hogy a hideg beütés ellenére, tökéletesen passzol a meleg, őszi szettekhez is.