Ha van otthon minőségi hajvasalónk, ünnepi alkalmakkor nem kell a hétköznapi frizura mellett maradnunk. Kivasalhatjuk hajunkat, hiszen a fénylő, kiegyenesített haj még mindig az egyik legszebb frizura. A hosszú, egyenes hajból pedig csodás lófarkat lehet kreálni, amely kiemeli az arcvonásainkat és mindig elegáns megjelenést kölcsönöz.  

A laza hullámok szintén változatlanul trendinek számítanak, dúsabbá teszik hajunkat, és megjelenésünk egyből romantikus lesz. Tekerjük egyesével a hajtincseket könnyedén a hajvasalóra, majd lassan húzzuk azt lefelé. Miután már az összes hajtincsünk hullámos, ujjainkkal óvatosan fésüljük át azokat és fixáljuk hajunkat. A ROWENTA új hajformázójának használatakor  a hajlakk helyett elegendő lesz a hideg levegő funkció használata. 

És ha a sem feszes, magas lófarok és a kiengedett haj sem a kedvencünk, legyen egy félig kiengedett, hullámos verzió, mely nemcsak praktikus, hanem kifejezetten divatos is. Hajunkat fésüljük át, és kössük lófarokba. A lófarok körüli hajszálakat a gumi köré tekerjük, hogy létrehozzunk egy szabálytalan csomót, melyet hajtűkkel rögzítünk. Az alsó hajtincseket hajformázó készülékkel, vagy hajvasalóval hullámosítjuk.

Minden nőnek jól áll egy elegáns, alacsony konty, laza elülső szálakkal, hagyhatjuk, hogy lazán átöleljék az arcunkat, vagy begöndörítjük, hogy az arcunk körül hullámozzanak. 

Már csak a megfelelő hajformázó készüléket kell kiválasztanunk hozzá és kis időre van szükségünk  a fürdőszobában, és készen is állunk a partira!

Milyen hajvasalót válasszunk?


A Rowenta Inimitable Ultimate Experience hajvasaló (SF8230) gondoskodik arról, hogy frizuránk egyedi legyen. A tökéletesen vasalt, dús haj a vasalón lévő fésűvel érhető el - a fésű pontosan vezeti a hajat a hajtövektől a hajvégekig az ásványi felületű 3D vasalólemezeken keresztül. Két 3D lebegő lemez garantálja az optimális érintkezést a hajjal annak teljes hosszában. A hibátlan siklásnak és a lekerekített éleknek köszönhetően nem húzódik vagy törik a haj, amelyet a kivehető fésűnek köszönhetően nemcsak vasalhatunk, hanem hullámosíthatunk, vagy göndöríthetünk is. Vasaláskor a keratin 100%-a megmarad a hajban, így az fényes és sima marad.


Ha az új  Rowenta Ultimate Experience Air Care hajformázóra (CF4310) esik a választásunk, tökéletes hullámos fürtöket érhetünk el.

Hogyan? 

Egyszerűen csak tekerjük a hajtincset a készülék köré, engedjünk rá hideg levegőt, tartsuk néhány másodpercig (attól függően, hogy milyen hullámot szeretnénk), majd engedjük el a hajtincset. A hideg levegő lehűti hajunkat, és nem száraz, hanem fénylő és rugalmas frizuránk lesz.  A Fresh Flow technológia megóvja hajunk és fejbőrünk egészségét - a gyengéd, hűvös légáramlatot használva védelmet nyújt a túlzott hő ellen. Ugyanakkor a hideg levegő biztosítja, hogy a fürtök tökéletesen rögzüljenek. A hajformázó feje kvarckerámia felülettel rendelkezik, és az ionizáló technológiával együtt eltávolítja a statikus elektromosságot a sima és fényes eredmény érdekében. És egy hajtincs formázása csupán három másodpercig tart!

További információkat  ITT  , további tippeket pedig ITT találsz.