Már a nyáron is hatalmas népszerűségnek örvendett a szőke hajszín: akkor még Jennifer Lopez is nagyban nyomatta a Babylights fürtöket, később pedig a  fehérarany színű haj vált divatossá. Kim Kardashiantól kezdve Gwen Stefanin át egészen Gigi Hadidig mindenki ezt a fehéres színű hajat viselte a nyáron, ám ősszel új irányt váltottak a hajtrendek: a tweed blonde őszi szőke hajszín most az új menő! 

A Tweed Blonde őszi szőke hajszín kell most mindenkinek

A Tweed Blonde tökéletes hajszín lehet számodra, ha a nyáron kipróbáltad a Babylights fürtöket. Az új szőke Tweed Blonde árnyalat titka ugyanis abban rejlik, hogy a már teljesen lenőtt szőke melírcsíkokat frissítik fel újra egy kis melegebb árnyalattal, ami tökéletesen hamvas és természetes végeredményt nyújt.

Amennyiben a nyáron nem melíroztattál, ne aggódj, mert tök könnyen meg tudja csinálni egy profi fodrász. A lényeg, hogy ne a hajtöveknél kezdje el melírozni a hajadat, hanem nagyjából az arcod közepétől, illetve össze-vissza, fokozatosan, annál lejjebb.

Ez most a legszebb szőke árnyalat

A Tweed Blonde festése közben kicsit olyan lesz az összhatás, mintha a nyári nap kiszívta volna a hajadat, de persze tudjuk, hogy nem ez történt. Ha igazán ügyes a fodrászod, a szőke melírcsíkok nem fognak se fakónak, se sárgának tűnni, inkább olyan lesz az egész, mintha csillogna a hajad!

A legjobb pedig ebben a Tweed Blonde árnyalatban az, hogy annyira természetesnek hat, hogy nagyjából bármikor lehet rajta változtatni. Mivel a hajtöveket nem érinti ezt a festési technika, ezért kevésbé roncsol, mint egy normál melír. Ha tehát megunnád ezt a frizurát a télre, akkor is simán fogsz tudni egy új hajszínt kérni a fodrászodtól! Hát nem szuper?

Via