A sztárok világában nem ritka a szépészeti beavatkozások és plasztikai műtétek gyakorisága : bár váltig tagadja, a rajongók szerint Kim Kardashian is felvarratta az arcát, ahogyan a '90-es és a 2000-es évek egyik legnagyobb sztárja, Madonna is felsmerhetetlenné műtötte magát az elmúlt időszakban.

A világ leghíresebb plasztikafüggőjétől azonban még ők is messze vannak: Jessica Alves brazil-brit tévés személyiség ugyanis már a 91. műtétjénél tart, és bár megfogadta, hogy többé nem fekszik kés alá, ki tudja, hogy tényleg megállja-e a plasztikázást?!

Hihetetlen, mit művelt magával Jessica Alves

Jessica Alvesről érdemes tudni, hogy eredetileg férfinak született és sokáig Rodrigo Alves néven borzolta a kedélyeket. Évekig ugyanis azért küzdött, hogy minél inkább Ken babára hasonlítson. A férfi egyre több és veszélyesebb műtétet bevállalt azért, hogy elérje célját. Többször megfogadta, hogy leáll, de végül újabb hajmeresztő bevatkozásokat vállalt be, például kivetette a bordáit, illetve implantátumokat tetetett a hasába, fenekébe, vádlijába, hogy izmosabbnak tűnjön.

Úgy a 70. és a 80. műtéte között azonban rájött, hogy többé nem szeretne egy babára hasonlítani, és visszavonul. Azonban néhány héttel később bejelentette, az életét valójában nőként képzeli el, így újabb tucatnyi szépészeti beavatkozásnak, mellműtétek hadának, a hormonkezeléseknek és egyéb nemváltoztató műtéteknek hála viszont ma már Jessicaként éli az életét. Nemrégiben pedig túl esett a 91. plasztikai beavatkozásán is, ami nem más volt, mint egy  veszélyes fox-eye műtét. 

A beavatkozásra állítólag azért volt szükség, mert Jessica (régebbi nevén Rodrigo) olyan cicaszemeket szeretett volna magának, amilyen Bella Hadidnak is van – döntsd el te, hogy ez mennyire sikerült! 

Az átváltozás egyszerűen sokkoló 

A veszélyes procedúra utáni lábadozást dokumentálva még fotókat is posztolt magáról az influenszer, amiken látható, hogy nagyon még a szemét sem tudja kinyitni. Figyelem, sokkoló kép következik!

Fotó: Instagram @jessicaalvesuk
Fotó: Instagram @jessicaalvesuk

Persze, azóta már begyógyultak Jessica sebei és már a szemét is ki tudja nyitni, de azért az teljesen sokkoló, hogy alig 20 év alatt mennyire átszabatta magát. Ha pedig arra gondolunk, hogy erre a sok műtétre mennyi pénz is költött (saját bevallása szerint kb. 200 millió forintot), akkor végképp nem lehet hová tenni a dolgot.  

Egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára

A 39 éves Jessica Alves állítása szerint minden pénzt és szenvedést megért, hogy most így néz ki, és bár még "csak" 95%-ig elégedett a külsejével, egy brit tévéműsorban megfogadta, hogy soha többé nem fogja plasztikai műtéteknek alávetni magát.

Na jó, egy 14. orrműtét kivételével, mert azt mondja, hogy arra még mindenképpen szüksége van!

Aztán persze, ki tudja, hol a vége Jessica műtétjeinek! Az biztos, hogy már épeszű plasztikai sebész nem csinál az arcán több szépészeti beavatkozást, a bejegyzéseiből kiderül, hogy ezért már csak Törökországban és Thaiföldön vállalják a műtéteit.

Via