Ha azt hinnéd, hogy csak a Kardashian-családhoz hasonló kaliberű sztárok tesznek meg őrült dolgokat a külsejükért, tévedsz! Vanessa Ataides, egy hétköznapi, átlagos brazil csajszi már több, mint 10 éve spórol arra, hogy az övé legyen a világ legnagyobb feneke: azért pedig, hogy ezt elérje, nemcsak napi 200 guggolást (!) csinál, hanem fájdalmas műtéteknek is aláveti magát. 

Ennek a csajnak akkora a feneke, hogy már ülni sem tud rajta

Vanessa egy teljesen átlagos lány, átlagos testalkattal, viszont már kiskorában arról álmodozott, hogy  nagy és formás feneke legyen. 16 éves korától kezdve, épp ezért szinte minden egyes nap felkel hajnali 4-kor, hogy kemény edzéseket toljon a konditeremben, de pár éve rádöbbent arra, hogy a plasztikát is igénybe szeretné venni azért, hogy minél nagyobb legyen a feneke.

Egyre fájdalmasabbak az edzések, mert még a guggolásaim után 4 kilométert gyalogolok, ami azért nem semmi minden egyes nap. Fáj a térdem, a hátam, az egész gerincem, de nem érdekel, akkor is nekem lesz a legnagyobb fenekem a világon!

— mondta elvakultan Vanessa, aki kőkeményen küzd azért, hogy fenekének körfogata elérje a 130 centimétert.

Semmi retus, csak kőkemény edzés (na meg plasztika)

Egyébként ne hidd az, hogy ez a fenék mind retus és Photoshop, sőt! Akármilyen hihetetlennek is hangzik, ennek a nőnek tényleg ilyen hatalmas a feneke... Persze mindezt a kőkemény edzéseknek, a szigorú diétájának és a fenéknagyobbításainak köszönheti, melyen eddig kétszer is átesett. A csaj állítása szerint többet nem szeretne sebészkés alá feküdni, de ki tudja, mit hoz a jövő?

A fenekem jelenleg 18 centiméterrel nagyobb, mint Kim Kardashiannak valaha is volt. Szóval valamit jól csinálok! Tudom, hogy ez már szenvedélybetegségnek számít, de nekem tényleg az az egyedüli célom, hogy az enyém legyen Brazília legnagyobb feneke

— mondja a tényleg óriási fenékkel rendelkező lány, aki az országos cím után a Guiness-rekordok könyvébe szeretne bekerülni, mint a világ legnagyobb fenekének tulajdonosa. Igaz, állítása szerint már ülni se kényelmes rajta, de szerinte mindent megér, hogy így néz ki! Hát... az alábbi videón te is láthatod, milyen nagy a feneke!

Via