Sokan azt gondolnák, hogy a hírességek csupa méregdrága parfümöt használnak, és legalább 20-30 darab illat sorakozik a fürdőszobájukban. Ezzel szemben a legtöbben igazán elkötelezettek, ha parfümről van szó, akad olyan, aki évtizedek óta ugyanazt használja. A teljesen exkluzív elegyekhez sem ragaszkodnak, a celebek kedvenceit bárki beszerezheti. 

Dior Hypnotic Poison

Adele 2021-ben egy interjúban árulta el, hogy a Dior Hypnotic Poison a kedvenc illata. Annyira ragaszkodik hozzá, hogy 15 éves kora óta ezt használja, és nem is szeretné lecserélni. Elmondta, hogy sosem készíttetne saját parfümöt, így nagy valószínűséggel neki sosem jelenik majd meg saját illata. 

A Hypnotic Poison egyébként egy népszerű és kifejezetten erőteljes illat. Tonkabab, vanília és arab jázmin találhatóak benne, ezektől igazán karakteressé válik a parfüm. 

By Kilian The Narcotics Love By Kilian Dont Be Shy 

Rihannáról már többször beszélték, hogy megszállottja a parfümöknek, és az is nyílt titok, hogy mindig jó az illata. Korábban pedig az is kiderült, hogy két parfüm van, amit mindig használ, az első Fenty Eau de Parfum, amit nem olyan régen dobott piacra, a másik pedig By Kilian The Narcotics Love By Kilian Dont Be Shy. Utóbbi egy kifejezetten kellemes, virágos, narancsos illat, amiért sokan rajonganak. 

Marc Jacobs Daisy

Sydney Sweeney, az Eufória sztárja egy interjúban árulta el, hogy imádja a Marc Jacobs illatát. Elmondta, hogy azt kedveli benne, hogy sosem tolakodó, vagy túlságosan erős. Nem hagy maga után parfümfelhőt, de akik közel kerülnek hozzá, azok mindig érzik a kellemes elegyet, pontosan ezért rajong érte. A Daisy egy virágos illat, amiben a gardénia, a grapefruit és a jázmin dominálnak. 

Tom Ford Santal Blush

Taylor Swift az elmúlt években már számos parfümöt használt, de van két kedvence, melyekhez gyakran visszatér. Az egyik a Viktor & Rolf Flowerbomb, a másik pedig a Tom Ford Santal Blush. Utóbbi fás, ámbrás illat, sok fűszer található benne, de a virágok teszik igazán különlegessé, a jázmin és a rózsa a leghangsúlyosabbak. 

Baccarat Rouge 540

Az illat sokak kedvence, míg mások kifejezetten erősnek tartják. A rajongói táborában tartozik Olivia Rodrigo, aki korábban egy interjúban elárulta, hogy mindig ezt a parfümöt viseli. A Baccarat Rouge 540 illatjegyei közé tartozik a sáfrány, a jázmin, a cédrusfa és a mandula.


Via