Zac Efron három év után először jelent meg vörös szőnyegen az idei Torontói Filmfesztiválon, ám megjelenése nem a szakmai sikerek miatt került a figyelem középpontjába. 

Zac Efron arca hihetetlen mértékben megváltozott

Mostanában többször is felmerült a pletyka, hogy Zac Efron rákapott a botoxra, hiszen arca hihetetlenül megváltozott, és a szépészeti beavatkozásra jellemző jegyek figyelhetők meg rajta. 

A színész azonban tagadja, hogy hiúsága miatt botox segítségét vette volna igénybe, pár napja azt nyilatkozta, hogy egy súlyos állsérülés miatt kellett extrém mértékben átalakítani az arcát. 

Nos kedden, amikor legújabb filmjének, a The Greatest Beer Run Ever-nek a bemutatóján tűnt fel, ismét hitetlenkedni kezdtek az emberek. 

Pontosan elmesélte, hogyan történt a baleset

Zac Efron vallomása szerint a bajt az okozta, hogy zokniban rohangált otthon, megcsúszott, majd egy szökőkút sarkába ütötte be a fejét, és elájult. Állcsontja pedig igen komoly sérülést szenvedett, szinte lelógott az arcáról. Arcizmai megnagyobbodtak, és egy fizikoterapeuta segített neki helyrehozni, ám mint látható, a balesetnek vannak olyan nyomai amelyek örökre megmaradnak. 

A történetét sokan nem hiszik el, rengetegen állítják, hogy ez csak egy buta kifogás, és igazából hiúsági okai vannak a változásnak. 

Via