2014.05.08.@ 10.05

Legyen ez a legszebb éjszakád!

Ha egy kis összebújásra vágysz, és úgy érzed, ráférne a kapcsolatotokra az extra tűzijáték, akkor ezt a 3 pózt mindenképpen próbáljátok ki – akár már ma éjjel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Legyen ez a legszebb éjszakád!

Mit szólnál mondjuk ahhoz, ha egy este alatt belekóstolhatnál a főnök és a sofőr szerepébe is, a pasid pedig pár forró perc erejéig igazi atlétává változna? Mutatjuk, hogyan lehetséges ez:

A főnök


Itt te vagy a vezető szerepben, és az összes döntést neked kell meghoznod. A pasid feküdjön a hátára, de vízszint helyett hagyjátok, hogy a felsőteste lelógjon az ágy végéről. Ezután szexin guggolj az ölébe és mutasd meg neki, hogy hogyan dolgozik egy szorgalmas csajszi!

A sofőr

A barátod üljön le egy székre, te pedig foglald el a sofőr szerepét! Innentől kezdve csak te kezeled a sebváltót, mondjuk úgy, hogy eleinte csak kicsi bejutást engedsz neki, eljátszadozol vele a dugóban, aztán végül kiérsz egy forgalmasabb szakaszra, ahol gyorsan mozgatod…

Az atléta


És ha az irányítást már totálisan kiélvezted, akkor add át a lehetőséget a pasidnak is! Engedd meg, hogy felkapjon, majd ha megtaláltátok az egyensúlyt, támaszkodj meg a lábaiddal az ágyon. A karjaidat fond a nyaka és a vállai köré. Ebben a poziban szuperül mozoghatsz, az pedig extrán izgalmassá teszi az egészet, hogy a szerelmed közben erősen a kezeiben tart. Hidd el, ettől nem csak te pörögsz majd be, de ő is igazi szexistennek érzi majd magát!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több bed-time