2014.05.21.@ 07.05

5 tipp a még szuperebb szexért

Imádsz összebújni a pasiddal, de azért nem bánnád, ha egy pár apró trükkel még jobban feldobhatnátok az ágy-rutint? Akkor lesd meg a Cosmo tippjeit…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 tipp a még szuperebb szexért

Épp időben!

A romantikus együttlét nem akkor kezdődik, amikor a nap végén fáradtan bemásztok az ágyba – hanem akkor, mikor még ki sem keltetek onnan… De most nem csak a morning szexre gondolunk! Estére ugye már te is sokszor úgy érzed, hogy tele van a fejed a nap történéseivel, a melóval, igaz? Ilyenkor ezért sokkal nehezebb ráhangolódnod a párodra. Ha viszont napközben is váltotok pár szexi üzenetet, vagy telefonhívást az esti randiról, akkor mind a ketten sokkal jobban fogjátok várni, hogy végre leteljen a munkaidő, és gyorsabban kapcsol át az agyatok, mikor végre megpillanthatjátok egymást!

Lendülj csúcsformába

Igen, a pasid még mackónadrágban is odavan érted, és ugyanúgy szeret, mint a legszexibb szerkódban, de ettől függetlenül a vonzalom beindításáról még nem szabad elfeledkezni… Ugye nálad is jobban működnek a dolgok, ha a szerelmed egy szexi boxerben áll előtted, mintha egy régi és elnyúlt pólóban flangál? Szóval ezt érdemes észben tartanod, és időről időre emlékeztetni a pasidat, milyen dögös istennő tudsz lenni – hidd el, az, ahogy ezután néz majd rád, téged is azonnal felvillanyoz!

Turbózz a rutinon

Szuper dolog összeszokni a szerelmeddel az ágyban – tudni, hogy mit szeret, és főleg, hogy ő is pontosan tudja, hogy te mit! Mégis, a kísérletezéssel sosem szabad leállni, mert ugye tudod: a változatosság gyönyörködtet… De hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, ITT rögtön le is csekkolhatsz pár szuper pózt, amit akár már ma bevethettek.

Dekódold a szex-üzit

Ahhoz viszont, hogy tényleg minden klappoljon köztetek, a legfontosabb az odafigyelés. Lehet, hogy a párodnak valamiért nincs kedve együtt lenni? Esetleg te vagy túlhajtott, és ideges valami miatt? Hidd el, ezeket a problémákat simán áthidalhatjátok – ha beszélgetni kezdetek a dolgokról és nem csak meghallgatjátok egymást, de tényleg oda is figyeltek arra, amit a másik mond. Lehet, hogy elsőre nem gondolnád, de egy ilyen duma-party tényleg segít megteremteni köztetek azt a hangulatot, amire szükségetek van!

Offold a gondokat

Még ha a családi, baráti, és a melóhelyi problémákat ki is tudod zárni, akkor is könnyen idegeskedhetsz azon, ha szex közben nem érzed maximális biztonságban magadat. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az általatok választott fogamzásgátlási módszerrel tényleg mind a ketten maximálisan elégedettek legyetek. Ha kíváncsi vagy, mit gondolnak a pasik az egyes módszerekről, KLIKK IDE, ha pedig általánosságban szeretnél kicsit elmélyedni egyik vagy másik fogamzásgátlási lehetőség előnyei és hátrányai kapcsán, akkor a legfontosabb infókat ITT találod.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több bed-time