Így ünnepelt Király Viktor és felesége

Igen, jól látod, Király Viktor titokban elvette barátnőjét, Virág Anitát.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Balaton-parton teljes titoktartás mellett esküdött örök hűséget a sztárénekes, Király Viktor szerelmének, Virág Anitának. A pár abban a balatonfüredi hotelben mondta ki a boldogító igent, 41 vendég előtt, amelyben kapcsolatuk elején eltöltöttek néhány romantikus napot. Már akkor tudták, hogy visszatérnek a tópartra, ám akkor még nem gondolták, hogy arról szól majd az ittlétük, hogy örökre összekötik az életüket.

BEST magazin – Borzi Vivien

A királyi esküvőn nemcsak a menyasszony ruhája volt csodaszép, hanem a dekoráció is. Minden fehér és arany színben pompázott. Anita meglepetést is tartogatott leendő férjének: minden asztalon ott csillogott egy-egy, erre az alkalomra készített apró korona. Viktor pedig titokban dalt írt a kedvesének, Marry me! – Legyél a feleségem címmel, erre a zenére vonult be Anita. A késő délutáni kézfogót a kertben tartották, ahol ezernyi apró lámpácska égett, megvilágítva a hófehér rózsacsokrokat. Az igenek kimondása után pezsgőzés következett, majd a királyi vacsora, amelyen magyaros ételeket szolgáltak fel a gyönyörűen megterített asztalokon. Az ifjú házasok első tánca után a vendégsereg is a táncparkettre lépett, éjfélkor még szóltak a romantikus dalok az ifjú házasok szerelmét hirdetve. A szerelmesek nemcsak az esküvőjüket ünnepelhették, hanem azt is, hogy nyárra bővül a család, ugyanis érkezik a trónörökös is! A nagy bejelentés a Story-ban történt, további részleteket pedig a legfrissebb Bestben találsz!

Még több érdekes sztártartalomra vágysz? Fizess elő a Best magazinra, amit itt tudsz megtenni!

Címkék: best magazin celebek esküvő király viktor magyar celebek magyar sztárhírek összeházasodtak titkos esküvő virág anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best