2020.01.09.@ 09.01

Így ünnepelt Király Viktor és felesége

Igen, jól látod, Király Viktor titokban elvette barátnőjét, Virág Anitát.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Balaton-parton teljes titoktartás mellett esküdött örök hűséget a sztárénekes, Király Viktor szerelmének, Virág Anitának. A pár abban a balatonfüredi hotelben mondta ki a boldogító igent, 41 vendég előtt, amelyben kapcsolatuk elején eltöltöttek néhány romantikus napot. Már akkor tudták, hogy visszatérnek a tópartra, ám akkor még nem gondolták, hogy arról szól majd az ittlétük, hogy örökre összekötik az életüket.

BEST magazin – Borzi Vivien

A királyi esküvőn nemcsak a menyasszony ruhája volt csodaszép, hanem a dekoráció is. Minden fehér és arany színben pompázott. Anita meglepetést is tartogatott leendő férjének: minden asztalon ott csillogott egy-egy, erre az alkalomra készített apró korona. Viktor pedig titokban dalt írt a kedvesének, Marry me! – Legyél a feleségem címmel, erre a zenére vonult be Anita. A késő délutáni kézfogót a kertben tartották, ahol ezernyi apró lámpácska égett, megvilágítva a hófehér rózsacsokrokat. Az igenek kimondása után pezsgőzés következett, majd a királyi vacsora, amelyen magyaros ételeket szolgáltak fel a gyönyörűen megterített asztalokon. Az ifjú házasok első tánca után a vendégsereg is a táncparkettre lépett, éjfélkor még szóltak a romantikus dalok az ifjú házasok szerelmét hirdetve. A szerelmesek nemcsak az esküvőjüket ünnepelhették, hanem azt is, hogy nyárra bővül a család, ugyanis érkezik a trónörökös is! A nagy bejelentés a Story-ban történt, további részleteket pedig a legfrissebb Bestben találsz!

Még több érdekes sztártartalomra vágysz? Fizess elő a Best magazinra, amit itt tudsz megtenni!

Címkék: best magazin celebek esküvő király viktor magyar celebek magyar sztárhírek összeházasodtak titkos esküvő virág anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.