2020.01.13.@ 11.01

Solti Ádám: „Nem tűnt olyan távolinak, hogy család legyünk”

A színész arról mesélt, mekkora lelki teherrel jár egy férfi számára is a lombikbébi-program.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Best magazinban Solti Ádám felesége, Bernadett mesél arról, hogyan élte meg a lombikbébi programot, a beültetést. Azt a 2 hetet, ami tele volt félelemmel, aggódással és természetesen reménnyel. Ám a végtelennek tűnő tizennégy nap, míg kiderült, sikeres-e a beavatkozás vagy sem, nem csak a nőket, hanem a férfiakat is megviseli.

BEST magazin – Borzi Vivien

„Ez az időszak mindkettőnk számára kihívás volt” – mondja Ádám. „Bár fizikailag Berni ment rajta keresztül, de lelkileg számomra is megterhelő volt, hiszen minden alkalommal ott voltam én is az orvosnál. Nap közben pedig én adtam be neki a hormoninjekciókat. Láttam, hogy mennyi megpróbáltatásban van része. A két hét felfokozott várakozás engem is reménnyel, vágyakozással töltött el. Különösen úgy, hogy akaratlanul is megcsapott az ’apaság szele’. Már nem tűnt olyan távolinak, hogy család legyünk. 100 százalékig hittem benne, hogy sikerülni fog. Másként nem is érdemes nekiállni, csak ezzel a hittel, persze fel kell készülni minden lehetőségre. Bár az első kísérlet végül nem sikerült, de nem bánunk semmit. Bernivel együtt hiszek a következő sikerében, és abban, hogy a házasságunk ezt a próbatételt is kiállja!”

Tovább részletek a Best magazinban, ha pedig még több sztárhírre vágysz, itt fizethetsz elő a magazinra.

Címkék: baba best magazin család gyerek lombikbébi-program magyar sztárok solti ádám solti bernadett sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.