2020.01.15.@ 09.01

Solti Ádámék autóbalesetet szenvedtek

Egy pillanat műve volt az egész!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Solti Ádámék autóbalesetet szenvedtek

Solti Ádám és felesége, Bernadett épp a 7-es főúton haladtak, amikor egy autó hirtelen bevágott eléjük. Csak a színész lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt tragédia, ugyanis az ütközés előtti pillanatban elrántotta a kormányt, így végül egy oszlopnak csapódtak – számolt be a balesetről a Blikk. Mint kiderült, a balesetet okozó autó sofőrje nem állt meg, hanem továbbhajtott, így a rendőrség azóta is keresi.

„A belső sávban haladtunk, előttünk egy autó és egy teherautó ment. Szerettem volna elhagyni őket, indexeltem és sávot váltottam. Az előttem haladó autós azonban egy pillanat alatt bevágott, pont oda, ahol mi voltunk.” – idézi fel a körülményeket Ádám. „Elrántottam a kormányt, hogy ne ütközzünk össze. Felhajtottam egy járdaszigetre, ahol még napokkal később is látszik a féknyom és a horpadás az oszlopon, ahol nekimentem.” A pár szerencsére nem sérült meg, azonban szeretnék, ha minél előbb előkerülne a másik sofőr. A színész hozzátette, nem azért, mert kártérítést akarnak, hanem hogy kérjen tőlük bocsánatot, amiért úgy hagyta őket ott a helyszínen, hogy nem tudta, sérülés nélkül megúszták-e.

Címkék: autóbaleset best best magazin solti ádám solti bernadett sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Egy álom miatt lett diplomája a Barátok közt sztárjának

Egy álom miatt lett diplomája a Barátok közt sztárjának

A dr. Balogh Nórát alakító Varga Izabella egészen konkrétan megálmodta, hogy visszaül az iskolapadba.

Csisztu Zsuzsa elképesztő ajándékot kapott születésnapjára

Hiába szerette volna titokban tartani 50. születésnapját, férje nem hagyta, sőt egy nagyon különleges ajándékkal tette emlékezetessé az eseményt.

Andy Vajna vissza akart térni titokzatos nagy szerelméhez

Dobó Kata és Vajna Timi csak egy része Andy Vajna történetének, ezeknél a kapcsolatoknál azonban jóval erősebb és meghatározóbb volt az a bizonyos Csilla, és Andy hozzá fűződő szerelme.

Palvin Barbi szerelmesebb, mint valaha

Nemcsak a pasiját fogadnánk el, de a kirándulós bakancslistáját is!

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Sikeresek, gyönyörűek, sportolóval kötötték össze az életüket, és még valami közös bennük: sem Weisz Fanni, sem Konkoly Ági kapcsolata nem működött hosszú távon.

Vajna Timi: „2 év múlva már én is babázni szeretnék

A filmmogul özvegye húga babaváró partiján mesélt róla a BEST-nek, milyen az élete új szerelmével, és mikorra tervezik a családalapítást.

Ezért költözik el otthonról Kiszel Tünde lánya

Még csak 19 éves, de Donatellának már most határozott elképzelése van róla, mit akar kezdeni az életével, amiről részletesen mesélt a BEST magazinnak.

Vajna Timi így emlékezett meg férjéről, aki ma lenne 76 éves

Andy Vajna özvegye számára különösen nehéz ez a nap.

Gera Marina: „Ügyvédet kerestem és férjet találtam”

Mióta Emmy-díjat nyert, nincs itthon olyan, aki ne ismerné a színésznő nevét, magánéletéről azonban mindig nagyon keveset és meglehetősen titokzatosan nyilatkozik. Most azonban kivételt tett, és a férjével együtt páros interjút adott a BEST magazinnak.

Árpa Attila: „Egy pszichopata karmai közül menekültem Alexandra karjaiba”

Ma már tökéletes az élete, de mielőtt megtalálta volna az ideális társat Alexandra személyében, Árpa megjárta a poklot előző párjának „köszönhetően”.

Ada: „Végzetes lehet egy újabb terhesség, mégis vállalom!”

Ritka kórral küzd a műsorvezető, amiről a BEST magazin legfrissebb számában mesélt.

Tóth Vera úgy motivál, mint senki más

Hatalmas átalakuláson megy keresztül.