2020.01.20.@ 19.01

Osvárt Andrea: Pszichológus segítette a pártalálásban

A színésznő, aki egy éve újra szerelmes, A BEST-nek mesélt először új párjáról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Osvárt Andrea: Pszichológus segítette a pártalálásban

Másfél évig járt pszichológushoz Osvárt Andrea, hogy képes legyen a múltját örökre lezárni, és magánéleti kudarcaiért nem mást hibáztatni. „Számomra amúgy furcsa, hogy sokan azt hiszik, afféle jégkirálynő vagyok. De aki igazán ismer, az tudja, nem vagyok ilyen rideg, ez csak menekülés önmagam elől. Ennek egyébként egy ideje vége, mert hosszú évek alatt rájöttem, hol és miben hibáztam, miért nem sikerültek a párkapcsolataim. Másfél évig jártam pszichológushoz, de elolvastam tucatnyi szakkönyvet is, mert változni akartam. Úgy éreztem, olyan vagyok, mint egy megakadt lemez. Az elromlott párkapcsolataim miatt például soha nem magamat, mindig a másikat hibáztattam. A kudarcaimat persze visszavezettem a gyerekkoromra, a szüleim válására, a rengeteget költözésre, a bizonytalanságra. A szüleim válásának köszönhetően olyan férfiakat választottam, akik nem akartak megállapodni, megnősülni. Ahogy ezzel szembesített a pszichológus, attól kezdve sikerült bezárnom a múltamat egy fiókba. Megtanultam magamat és a régmúlt történéseit is elfogadni, és senkit nem okolni érte. Rájöttem, hogy a szüleimet sem hibáztathatom életem végéig az esetleges gyerekkori sérelmeimért. Az, hogy az én életem, családom ezután milyen lesz, csak rajtam múlik!”nyilatkozta korábban a BEST-nek. Andrea miután békébe került önmagával, a szerelem is rátalált. Párjával, Andrással már egy éve alkotnak egy párt, és már az összeköltözést is tervezgetik.

Még több sztárhírre vágysz? Fizess elő a magazinra ITT!

Címkék: best best magazin magyar sztárhírek osvárt andrea pszichológus segítség szerelem sztárok új szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.