2020.01.22.@ 15.01

Szandi és szerelme: „Kiálltuk a három próbát”

A Bestnek pedig el is árulták, mitől ilyen erős a kapcsolatuk.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szandi és szerelme: „Kiálltuk a három próbát”

A Pintácsi-Bogdán házaspárnál létezik egy szabály, amit együttélésük óta soha nem szegtek meg.  Soha nem fekszenek le aludni haraggal. Mint mindenütt, náluk is vannak viták, de minden problémájukat megbeszélik. „Nem viszünk át semmit másnapra. Már nagyon korán, az első években megtanultuk kezelni a problémákat. Szoktuk is mondani, kiálltuk a meséből jól ismert három próbát.” Hogy mik voltak ezek? Az egyik és a legfontosabb, hogy Szandi édesapja tiltotta a lányát a zenésztől. Nem csoda, hogy féltette tőle, hiszen mégiscsak 16 év volt a korkülönbség köztük. „16 voltam, amikor egymásba szerettünk Csabival, ő ekkor 32 volt. Apu öt évig nem fogadta el, egyenesen tiltott tőle, nem vett róla tudomást. Féltett, hogy a lányának egy zenész mellett, akit körbezsongnak a lányok, milyen élete lesz. 18 éves koromig, amíg otthon laktam, csak titokban találkozhattam Csibisszel, ahogy én szólítom. ”

Amikor Szandi 18 éves lett, elköltözött otthonról, a szerelméhez. Még így is évek kellettek hozzá, hogy az édesapa elfogadja lánya döntését. „Miután megtört a jég, attól kezdve apu és Csabi barátok lettek” – emlékszik vissza Szandi, aki azt is elárulja, hogy az édesanyja viszont végig mellette állt, sőt még falazott is neki, majd így folytatja: „Máig gyakran felemlegetjük ezt, a gyerekeink is jól ismerik már. Jó tanulság  ez számunkra, hogy amikor például a lányunk szerelmes lett, és bemutatta a fiút, eszünkbe sem jutott apukám példáját követni.”

Még több sztárhírre vágysz? Fizess elő a BEST magazinra! 

Címkék: best best magazin kapcsolat magyar sztárok szandi szerelem sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.