Bereczki Zoltán: Intim titkot árult el kapcsolatáról

Eddig sosem beszélt szerelméről Bereczki Zoltán, most azonban rögtön egy hálószoba-titokról is lerántotta a leplet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bereczki Zoltán: Intim titkot árult el kapcsolatáról

Több mint egy éve alkot párt Bereczki Zoltán és Bata Éva, mindeddig azonban alig lehetett tudni valamit a kapcsolatukról. (A páros között a Centrál Színházban, a Nemek és igenek című előadás próbái alatt szövődött szerelem.) A színész most azonban kivételt tett a BEST magazinnal, és elárult egy nagyon fontos részletet arról, mi hozta össze őket kolléganőjével.

„A baráti körünk azt gondolja, hogy mindkettőnknek furcsa és sokak számára érthetetlen humora van. Vicával az egymásra találásunkban ez is nagy szerepet játszott. Részben a humorunknak köszönhetjük a szerelmünket. Nevetünk valamin és összekacsintunk, a többieknek pedig fogalma sincs, miről van szó, csak értetlenül hallgatnak. Ilyenkor csak még jobban kacagunk a reakciójukon.” – mesélte Bereczki, aki gőzerővel készül a Dolgok, amikért érdemes élni című előadás bemutatójára.

Hogy mi teszi még boldoggá a színészt a kapcsolatban? Mint kiderült, nagyon fontos számára az összebújás is. „Ölelkezős típus vagyok, Vicával szeretünk összebújva elaludni, de szerintem ezzel sokan vannak így.” Még több részlet derül ki a páros kapcsolatáról a legújabb BEST-ből, amire itt fizethetsz elő!

Címkék: bata éva bereczki zoltán best best magazin kapcsolat szerelem vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best