2020.01.28.@ 16.01

Muri Enikő elárulta, milyen férfira vágyik

Rengeteget változott a hozzáállása az utóbbi hónapokban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Muri Enikő elárulta, milyen férfira vágyik

Muri Enikő az elmúlt egy évben nagyon sok dolgot értékelt át: mióta átesett nőgyógyászati műtétjén, nem csak az élethez való hozzáállása, de a férfiideálja is gyökeresen megváltozott, amiről nagyon őszintén mesélt a BEST-nek.

„Amikor egy nőnek szembe kell néznie azzal, hogy talán nem lehet édesanya, komolyan átgondolja az életét. Szerencsére most már jó esélyeim vannak arra, hogy egy nap gyermekem szülessen. De alaposan végiggondoltam, hova tartok, mit szeretnék, és milyen párra vágyom. Ma már fontos, hogy olyan férfi legyen mellettem, aki a támaszom, a társam, akire felnézhetek, és akiben feltétel nélkül megbízhatok.” – részletezte a híresség, majd így folytatta.

„Amikor szembesül vele az ember, mennyire törékeny az élet, rájön, hogy nem akar játszmázni, sem kompromisszumokat kötni. Erősnek tartom magam, de ugyanakkor gyengéd nő is vagyok, aki vágyik egy biztonságot jelentő társra, akivel tervezhet.” – folytatja a Sugarloaf zenekar énekesnője. „Bevallom, a szülővé válás egyre gyakrabban foglalkoztat: a családban két kisgyerek is van. Amikor látom, milyen gyorsan nőnek, akaratlanul is arra gondolok: vajon az én gyerekeim is ilyen cserfesek, üdék és okosak lesznek? Úgy vagyok vele, hogy mindent alakít az élet, ha jönni akar a baba, akkor jön, megadom a kis léleknek a lehetőséget, hogy ő válasszon ki engem. Addig is igyekszem mindent megteremteni, hogy ne szenvedjen hiányt.”

További részletekért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT tudsz előfizetni!

Címkék: baba best best magazin férfi magyar sztárhírek muri enikő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.