Muri Enikő elárulta, milyen férfira vágyik

Rengeteget változott a hozzáállása az utóbbi hónapokban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Muri Enikő elárulta, milyen férfira vágyik

Muri Enikő az elmúlt egy évben nagyon sok dolgot értékelt át: mióta átesett nőgyógyászati műtétjén, nem csak az élethez való hozzáállása, de a férfiideálja is gyökeresen megváltozott, amiről nagyon őszintén mesélt a BEST-nek.

„Amikor egy nőnek szembe kell néznie azzal, hogy talán nem lehet édesanya, komolyan átgondolja az életét. Szerencsére most már jó esélyeim vannak arra, hogy egy nap gyermekem szülessen. De alaposan végiggondoltam, hova tartok, mit szeretnék, és milyen párra vágyom. Ma már fontos, hogy olyan férfi legyen mellettem, aki a támaszom, a társam, akire felnézhetek, és akiben feltétel nélkül megbízhatok.” – részletezte a híresség, majd így folytatta.

„Amikor szembesül vele az ember, mennyire törékeny az élet, rájön, hogy nem akar játszmázni, sem kompromisszumokat kötni. Erősnek tartom magam, de ugyanakkor gyengéd nő is vagyok, aki vágyik egy biztonságot jelentő társra, akivel tervezhet.” – folytatja a Sugarloaf zenekar énekesnője. „Bevallom, a szülővé válás egyre gyakrabban foglalkoztat: a családban két kisgyerek is van. Amikor látom, milyen gyorsan nőnek, akaratlanul is arra gondolok: vajon az én gyerekeim is ilyen cserfesek, üdék és okosak lesznek? Úgy vagyok vele, hogy mindent alakít az élet, ha jönni akar a baba, akkor jön, megadom a kis léleknek a lehetőséget, hogy ő válasszon ki engem. Addig is igyekszem mindent megteremteni, hogy ne szenvedjen hiányt.”

További részletekért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT tudsz előfizetni!

Címkék: baba best best magazin férfi magyar sztárhírek muri enikő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best