2020.01.29.@ 07.01

Ábel Anita őszintén mesélt az új életéről

Nehéz, mégis eredményes évet zárt a színésznő!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ábel Anita őszintén mesélt az új életéről

A színésznő március 7-én ünnepli a 45. születésnapját. Szinte hihetetlen, de Ábel Anita 40 éve folyamatosan dolgozik.  Ötéves kora óta szerepel filmekben, televíziókban, kislányként láthattuk a Szeleburdi Családban, tizenhárom évesen tűnt fel a Szomszédokban, majd felnőtt nőként intett búcsút a sorozatnak. Közben színésznővé vált előle, férjhez ment, anya lett, elvált, és nemrégiben újrakezdte az életet. Hogy hogyan zárta az elmúlt évet és indult neki a 2020-as évnek? A BEST-nek elárulta!

„Nem volt könnyű az elmúlt év, de a vége békét hozott. Sok fájdalmat átéltem, de kaptam földöntúli boldogságot is. 16 év után elengedni a másik kezét, még akkor is, ha tudod ez a helyes, és egy korszakát lezárni az életemnek nem volt könnyű. Még úgy sem, hogy én akartam válni. Nem értek egyet azzal, hogy a válást kezdeményezőnek könnyebb. Hosszú, fájdalmas folyamat volt, amíg idáig eljutottam. A 2020-at tiszta lappal kezdtük, új alapokra helyezve az életünket, és ez már karácsonykor érzékelhető volt. Jó a viszonyom a volt férjemmel, és ami a legfontosabb volt, hogy Lucának végül is békét hoztunk a szívébe. Egy gyereknek sokat számít, hogy családban éljen, és attól, hogy így alakult az életünk, anyu és apu mindig megmarad neki. Bármilyen konfliktus is van a felnőttek között, a gyereknek ebből semmit nem szabad éreznie. Nem szabad őket eszközként felhasználni. Számunkra is az volt a legfontosabb, hogy Luca a legkisebb sérülésekkel megússza a szülei válását, és ez sikerült.” További részletekért keresd a BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő!

Címkék: ábel anita best best magazin család kapcsolat magyar sztárhírek sztárhírek sztárok új kezdet válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.