Köllő Babett: „Négy ikergyermekem is lehetne”

Meglepő őszinteséggel beszélt az őt ért veszteségről.

Köllő Babett: „Négy ikergyermekem is lehetne”

„Állítólag az ikrek kitalálják a másik gondolatait, távolban is tudják, mit éreznek. Sokszor leteszteltük, de ez hülyeség, csak városi legenda, hogy az ikrek érzik egymás rezdüléseit.” – állítja Köllő Babett, akinek van egy ikertestvére, Roland. „Anyu azt mondta, hogy a bátyám tíz perccel idősebb nálam, ő 9.55kor született, én 10.05-kor 1978. október 30-án. Azonban engem anyakönyveztek előbb. Szóval ki tudja, mi az igazság.” – meséli Babett a Bestnek, akinek a családjában soha nem volt még ikergyerek. Később azonban előfordult – Babettal.

 „Kétszer voltam terhes, mindkétszer ikrekkel. Mikor Rolandnak elmondtam a hírt, csak annyit válaszolt, inkább nálad, mint nálam. Sajnos azonban egy ikerpárt elvesztettem, és a kislányunk, Milla ikertestvérét is. Életem legnagyobb fájdalma ez, és bár a szívemben lenne még hely egy következő gyereknek, akár kettőnek is, nem biztos, hogy türelmem is lenne hozzá. Nehéz dolog ez, most így érzem, és bízom benne, hogy tíz év múlva sem fogom bánni.”

Babett és Roland egyébként nem sokban hasonlítanak, és nem érezték soha, hogy ikerségük miatt mások lennének, mint a többi testvér „Én pörgősebb vagyok, ő nyugodtabb, ő sportember, 192 centi magas és fociedzőként dolgozik, én viszont sokkal kényelmesebb vagyok. De a kapcsolatunk remek.” Még több részlet a Best legfrissebb számában olvasható, amire ITT tudsz előfizetni.

Még több

Best