2020.02.03.@ 11.02

Köllő Babett: „Négy ikergyermekem is lehetne”

Meglepő őszinteséggel beszélt az őt ért veszteségről.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Köllő Babett: „Négy ikergyermekem is lehetne”

„Állítólag az ikrek kitalálják a másik gondolatait, távolban is tudják, mit éreznek. Sokszor leteszteltük, de ez hülyeség, csak városi legenda, hogy az ikrek érzik egymás rezdüléseit.” – állítja Köllő Babett, akinek van egy ikertestvére, Roland. „Anyu azt mondta, hogy a bátyám tíz perccel idősebb nálam, ő 9.55kor született, én 10.05-kor 1978. október 30-án. Azonban engem anyakönyveztek előbb. Szóval ki tudja, mi az igazság.” – meséli Babett a Bestnek, akinek a családjában soha nem volt még ikergyerek. Később azonban előfordult – Babettal.

 „Kétszer voltam terhes, mindkétszer ikrekkel. Mikor Rolandnak elmondtam a hírt, csak annyit válaszolt, inkább nálad, mint nálam. Sajnos azonban egy ikerpárt elvesztettem, és a kislányunk, Milla ikertestvérét is. Életem legnagyobb fájdalma ez, és bár a szívemben lenne még hely egy következő gyereknek, akár kettőnek is, nem biztos, hogy türelmem is lenne hozzá. Nehéz dolog ez, most így érzem, és bízom benne, hogy tíz év múlva sem fogom bánni.”

Babett és Roland egyébként nem sokban hasonlítanak, és nem érezték soha, hogy ikerségük miatt mások lennének, mint a többi testvér „Én pörgősebb vagyok, ő nyugodtabb, ő sportember, 192 centi magas és fociedzőként dolgozik, én viszont sokkal kényelmesebb vagyok. De a kapcsolatunk remek.” Még több részlet a Best legfrissebb számában olvasható, amire ITT tudsz előfizetni.

Címkék: best best magazin iker ikerterhesség köllő babett magyar sztárhírek sztárhírek sztárok terhesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Stohl Luca meztelen fotója felrobbantotta a netet

Stohl Luca meztelen fotója felrobbantotta a netet

Mindezt szexin, mégis nagyon ízlésesen tette.

Epres Panni először posztolt Benedek Tibor halála óta

Egy szívbemarkoló képet osztott meg szerelméről.

Náray Tamás őszintén mesélt róla, miért nincs gyermeke

A BEST magazinnak adott interjújában az olyan érzékeny kérdésekre is mellébeszélés nélkül válaszolt, mint a gyermekvállalás – vagy annak hiánya.

Erdei Zsolt: súlyos próbatételek a családjában

A sztársportoló minden téren a maximumra vágyik – a munkában és a magánéletben is. Ez azonban nem könnyű, különösen akkor nem, ha mindkét terepen egyszerre csapnak össze a hullámok a feje felett.

Szabó Zsófi élő adásban akadt ki, ez áll a háttérben

A műsorvezető nem tudott, és nem akart higgadt maradni ebben a kérdésben.

Döntés született Eszenyi Enikő jövőjéről

Sokáig kérdés volt, mi lesz Eszenyi Enikő színészi karrierjével, miután Rudolf Péter átveszi a Vígszínház vezetését – most azonban a művésznő maga hozta meg a döntést.

Zsédára újra rátalálhat a szerelem ezen a nyáron?

A csillagok szerint legalábbis minden jel erre utal.

Adócsalás: Hajdú Péter bajban van, ő az elsőrendű vádlott

Olyan cégek számlájáról vett fel nem kevés pénzt, melyekhez nem sok köze volt.

A Barátok közt sztárja megmentette fia életét

A színésznő félelmetesen közel állt ahhoz, hogy elveszítse kisfiát, Bálintot – a részleteket a legújabb BEST magazinban mesélte el.

Mihalik Enikő titokban szakított, de már új szerelme van

4 év után döntöttek úgy párjával, hogy külön folytatják, azonban két hónappal az elválás után rátalált a mindent elsöprő szerelem.

Ezt az anya-lánya fotósorozatot mindenkinek látnia kell

De azoknak biztosan, akik bírják a cukiskodást, és fontos számukra az állatvédelem.

Kamarás Iván meglepő kijelentést tett saját külsejéről

A BEST magazinnak meglepő őszinteséggel mesélt arról, mennyit küzdött színészként a pályája elején azzal, hogy kifejezetten vonzó.