2020.02.04.@ 14.02

Így derült fény Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás szerelmére

Hiába akarták titkolni, csak úgy izzott körülöttük a levegő.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így derült fény Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás szerelmére

A napokban robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás egy párt alkotnak. A közösségi oldalukon tudatták a rajongókkal, méghozzá úgy, hogy ugyanazt a kutyasétáltatós képet osztották meg a közösségi médiafelületeiken.

Azonban, mint kiderült, a Best magazin addigra már tudott az új szerelemről. A stáb ugyanis sejtette, hogy egy párt alkotnak és titkolják a kapcsolatukat, és hogy valószínűleg decemberben kerültek közelebb egymáshoz. Ráadásul a tévést és a sztárfodrászt (még mielőtt hivatalossá vált volna a kapcsolatuk) Újlipótvárosban látták együtt ebédelni a Khan nevű thai étteremben. Nem tettek ugyan semmi feltűnőt, nem fogták egymás kezét, ennek ellenére egyértelműen lejött a szemfüleseknek, hogy összetartoznak.

A későbbiekben a páros nagyon szűkszavúan ugyan, de megerősítette, hogy a hír igaz, együtt vannak, azonban semmit nem szeretnének elsietni. Ami persze teljesen érthető, hiszen mindketten túl vannak csalódásokon és szakításokon, így pontosan tudják, hogy egy párkapcsolatban hol vannak a buktatók, és mi kell a harmóniához. További részletek a legújabb Bestben! Még több sztárhírre vágysz? Fizess elő a magazinra ITT

Címkék: best best magazin kapcsolat magyar sztárhírek szerelem sztárok várkonyi andrea Zsidró Tamás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.