Így derült fény Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás szerelmére

Hiába akarták titkolni, csak úgy izzott körülöttük a levegő.

Így derült fény Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás szerelmére

A napokban robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás egy párt alkotnak. A közösségi oldalukon tudatták a rajongókkal, méghozzá úgy, hogy ugyanazt a kutyasétáltatós képet osztották meg a közösségi médiafelületeiken.

Azonban, mint kiderült, a Best magazin addigra már tudott az új szerelemről. A stáb ugyanis sejtette, hogy egy párt alkotnak és titkolják a kapcsolatukat, és hogy valószínűleg decemberben kerültek közelebb egymáshoz. Ráadásul a tévést és a sztárfodrászt (még mielőtt hivatalossá vált volna a kapcsolatuk) Újlipótvárosban látták együtt ebédelni a Khan nevű thai étteremben. Nem tettek ugyan semmi feltűnőt, nem fogták egymás kezét, ennek ellenére egyértelműen lejött a szemfüleseknek, hogy összetartoznak.

A későbbiekben a páros nagyon szűkszavúan ugyan, de megerősítette, hogy a hír igaz, együtt vannak, azonban semmit nem szeretnének elsietni. Ami persze teljesen érthető, hiszen mindketten túl vannak csalódásokon és szakításokon, így pontosan tudják, hogy egy párkapcsolatban hol vannak a buktatók, és mi kell a harmóniához. További részletek a legújabb Bestben! Még több sztárhírre vágysz? Fizess elő a magazinra ITT

Még több

Best