Kulcsár Edina: „A férjem nagy hassal is gyönyörűnek lát”

Az elmúlt hetekben attól volt hangos a média egy bizonyos nyilatkozat miatt, hogyan is néz ki egy női test a szülés után, és ez milyen hatással van egy pár kapcsolatára. A Best kérésére Kulcsár Edina nagyon őszintén mesélt saját tapasztalatáról.

Kulcsár Edina: „A férjem nagy hassal is gyönyörűnek lát”

„Kiskoromtól kezdve biztos voltam benne, hogy több gyerekes anyuka leszek. Mindig az volt az álmom, hogy fiatalon adjak életet az első gyermekemnek.” – kezdi Kulcsár Edina, majd így folytatja: „Az édesanyám 18 éves volt, amikor megszülettem. Elválaszthatatlanul szoros a kapcsolatunk. Ez a vágyam csak részben teljesült, hiszen a húszas éveim végén lettem először édesanya. Az első várandósságom valódi csoda volt, hiszen előtte egy betegség miatt a meddőség lehetősége is felmerült. Aztán kiderült, hogy szerencsére a félelmeim alaptalanok voltak. A babavárás életem egyik legszebb időszaka volt, elkerültek a rosszullétek, végig fitt voltam, sőt energikusabb, mint előtte. 2018. szeptember 11-én megszületett a kisfiam, Medox. Aznap igazi család lettünk. Szerencsés voltam, mert tényleg gyorsan regenerálódott a testem és a lelki boldogság minden fizikai fájdalmat és nehézséget legyőzött. A férjem szemében mindig is ugyanazt a szerelmet, vágyat és tiszteletet láttam. Ez erőt adott akkor is, amikor szülés után nem voltam top formában. 

Fotó: Kulcsár Edina

Tavaly pedig kiderült, hogy bővül a családunk, Medox nemsokára nagytestvér lesz, mi pedig Csutival egy kislány szülei is. Az első perctől kezdve nagyon más ez a várandósságom, de az érzés, a boldogság ugyanaz. Reggelente erős hányingerrel kelek és ha nem juttatom a szervezetem időben valamilyen táplálékhoz, azonnal rohanok a mosdóba. Persze ez nem csak a reggelekre igaz. Érdekes, mert semmit sem kívánok, csak magát az éhséget érzem. Most nem érdekel, hogy mit eszem, hogy nézek ki, mert jelenleg a külsőm másodlagos. Az a fontos, hogy a kislányom egészségesen fejlődjön. Ő van az első helyen,  nem a külalak és a kilók. A férjem nagy hassal, karikás szemmel is ugyanolyan gyönyörűnek lát, mint amikor a top formában vagyok. Hálás vagyok neki, hogy mindig és minden helyzetben mellettem és a családunk mellett áll. Tudja, hogy milyen fontos egy nőnek, hogy őszintén bókoljon neki a szerelme. Két kisbabával sem az lesz az első, hogy diétázzak és rohanjak majd az edzőterembe, de azt is tudom, hogy fontos az egészségem és a fittségem, hogy legyen erőm az örökmozgók után futni.” 

A legújabb Bestben még több sztáranyuka őszinte vallomását olvashatod el a témában. Ha pedig előfizetnél a Bestre, ITT tudod megtenni! 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Exkluzív sztorikkal megjelent a BEST legújabb száma. 🎉 Keresd a magazint az újságárusoknál! . #best #bestmagazin #bestsztarmagazin #newissue #celebrities #sztarok #instahun #mik #ikozosseg #hunig #magyarig

Best Magazin (@best_sztarmagazin_) által megosztott bejegyzés,

Még több

Best