2020.02.07.@ 17.02

Balázs Andi menyasszonyi ruhában harcol a plus size nőkért

Nem fog S-es ruhában az oltár elé repülni a színésznő, de ezt vőlegénye, Gábor sem várja el tőle.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Balázs Andi menyasszonyi ruhában harcol a plus size nőkért

Menyasszonyi ruhában fotózta Balázs Andit a BEST magazin. A hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető fényképsorozattal az volt a színésznő célja, hogy lelket öntsön azokba a nőkbe, akik a súlyfeleslegük miatt tartanak attól, hogy oltár elé álljanak. Az utóbbi időben sok kritika érte a molettebb hölgyeket, Andi azonban büszkén vállalja magát az extra kilóival együtt, és vőlegénye, Gábor is úgy szereti őt, ahogy van.

„Olyan kapcsolatban élek, amelybe már ilyen alkattal érkeztem. Azóta is döngő léptekkel járok, és a páromnak éppen az lenne a furcsa, ha nesztelen pillangóként repülnék be a szobába. Szerencsére sosem ostoroztam magam a súlyom miatt, amit a családomnak és a barátaimnak is köszönhetek. Önbizalmat kaptam Gábortól is, ami segít a teljes önelfogadásban. – magyarázza Andi, aki már 18 éve él együtt a párjával, és ugyan az esküvő is régóta téma közöttük, eddig mégsem került sor az alkalomra.  – Nem vagyok házasságellenes, nem hangoztatom, hogy minek a papír! Egyszerűen arról van szó, hogy a mi életünkben még nem jött el a pillanat, ami alkalmas lenne a nagy napra. Mindig volt a kiterjedt rokonságban valaki, aki megelőzött bennünket, vagy bekövetkezett egy olyan családi tragédia, amikor nem tartottuk illendőnek, hogy akkor egybe keljünk. Így kitaláltuk, hogy a huszadik évfordulónkon mondjuk ki a boldogító igent. Immár 18 éve élünk együtt.”

Még több részlet és az exkluzív fotók a legújabb Bestben. Előfizetnél a lapra? ITT megteheted!

Címkék: Balázs Andi best best magazin esküvői ruha magyar sztárhírek plus size sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.