Barta Sylvia jobban nézi ki, mint valaha!

Büszkén vállalja a korát, sugárzik a boldogságtól, és a munkáját is imádja! De vajon mi a titka Barta Sylviának?

Tizennyolc év után, másfél évvel ezelőtt tért vissza a televíziózáshoz és azt mondja, sokkal jobban élvezi most, mint harminc évesen. Pedig voltak kétségei, amikor a TV2 felkérte a feladatra. Végül közös családi döntés született, amiben azért nagy szerepe volt lányainak, akik alig várták, hogy édesanyjuk egy számukra addig ismeretlen oldalát is megismerhessék.

Fotó: Borzi Vivien – Best

Barta Sylvia sugárzik, ami annak köszönhető, hogy tökéletes egyensúlyban van önmagával. Pedig január végén betöltötte az 50-et, amit három nap és három éjjelen keresztül ünnepelt, miközben sok nő ilyenkor már csak félve meri elárulni a korát. A TV2 időjárás-jelentője azonban arra biztat minden hölgyet, viselje büszkén a korát.

„Ötven évesen már sok tapasztalata van egy nőnek, túl van a gyereknevelés nagyrészén, de még bőven maradt energiája. Rengeteg tettvággyal rendelkezik, ugyanakkor sokkal empatikusabb és türelmesebb. A munkában megbízható, lehet rá számítani. Úgyhogy szerintem egy okos, dolgozni vágyó 50-es nő előtt nyitott a világ. Nem szabad félni ettől a kortól, megtalálhatjuk ebben az életszakaszban is azt, ami által kiteljesedhetünk. Még vonzóak vagyunk, energikusak és megvalósíthatjuk önmagunkat. Szerintem ez egy nagyon jó kor, jobban meg kellene becsülni. És nem csupán nekünk, hanem a férfiaknak is. Mert egy 50-es nővel mindenki jól jár.” – vallja Sylvia.

További részlet és még több fotó a Best legújabb számában. Előfizetnél a magazinra? ITT megteheted!

Még több

Best