Szabó Zsófi őszintén beszélt az alakjáról

A gyönyörű műsorvezető először a vonalai, később pedig az inzulinrezisztenciája miatt kezdett diétázni.

Szabó Zsófi őszintén beszélt az alakjáról

Szabó Zsófit láthattuk már szuper vékony alakkal, és néhány kiló súlyfelesleggel is – saját bevallása szerint súlya ingadozásának az a legfőbb oka, hogy a végletek embere.

„Amíg 23 évesen rendszeresen edzettem, jó formában voltam, ám utána egy olyan időszak következett, amikor nagyon elengedtem magam. Akkor kaptam szerepet a Jóban Rosszban című sorozatban, elhanyagoltam a sportot és az étkezésemre sem figyeltem oda. Állandóan jöttek a kifogások.”mesélte Zsófi a Bestnek, aki bár különböző diétákat is kipróbált, ráadásul minden egyes nap sportolt, mégsem mozdult a mérleg nyelve.

„Hetente legalább nyolcszor edzettem, hogy végre elérjem az álomalakot, de hiába. Majd miután elmentem egy kivizsgálásra, kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van. Akkoriban mentem férjhez Zsoltihoz, minden időmet lekötötte a közös életünk elindítása. A végletek embere vagyok: vagy brutális edzéseket csinálok, vagy egyáltalán nem sportolok. De ha valamibe belevágok, akkor szigorú vagyok magamhoz, és gyorsan jön az eredmény. Azelőtt csak hiúságból diétázgattam, de amikor az orvosom azt mondta, hogy az inzulinrezisztencia meddőséget okozhat, nagyon megijedtem.” – magyarázta Zsófi, aki a legújabb Best magazinban elárulta a leghatékonyabb tippjeit, melyek segítettek, hogy újra jól érezze magát a bőrében.

Előfizetnél a magazinra? Itt megteheted!

Még több

Best