Csobot Adél ebből jön rá, ha Istenes Bence füllent

A Best magazinnak ezt is elárulták!

Csobot Adél ebből jön rá, ha Istenes Bence füllent

A sztárpárok, ha magukról beszélnek, általában rózsaszínre festik a magánéletüket. Csobot Adél és Istenes Bence páros viszont nem teszi ezt. Őszintén vallanak az együttélés nehézségéről is, amellett, hogy nagyon szeretik egymást. Nem tagadták, hogy kapcsolatuk elején olyan is előfordult, hogy naponta szakítottak. Ahogy hét évvel később is nyíltan elmondják, hogy előfordul olyan is, hogy fél napig nem szóltak egymáshoz.

Bence szerint „nagyjából azóta stabilizálódott a kapcsolatunk, amióta gyerekeink vannak”. Adél szerint pedig „hozzátartozik az igazsághoz, hogy amióta megvannak a gyerekek, azóta is volt olyan helyzet, amikor úgy tűnt, nem megy a folytatás. Nem azért, mert nem szeretjük egymást…” – tette hozzá. Most komoly kihívás előtt állnak, hiszen több héten keresztül az RTL Klub új szuperprodukciójában dolgoznak együtt. Ilyenkor nagy szükség van a pontos szervezésre, hogy megoldják, ki vigyázzon a két kicsire. Úgy érzik, megbirkóznak a feladatokkal, bár azzal is tisztában vannak, mindez nem megy majd súrlódások nélkül.

Vannak olyan párok, akik nem tudnak együtt dolgozni, és volt idő, amikor ez nekik sem ment. Ám, mint ahogy azt az Álarcos énekes című nagysikerű produkció eddigi adásai is bizonyítják, minden rendben van a páros között. Mint kiderült, Adél nemcsak a képernyőn nyomoz, hanem otthon is, ugyanis párja, Bence apró füllentéseit is hamar leleplezi. „Adéllal vigyázni kell. Ha néha füllentek, ő mindig rájön az igazságra. Már egy kérdésből rájön, hogy amikor azt mondom, edzeni voltam, valójában csak a wellnessben ücsörögtem. Mindig lebukom!” – árulta el Bence. Bővebben a legújabb Bestben olvashatsz a párosról.

Előfizetnél a magazinra? ITT teheted meg!

Még több

Best