Meglepő dolog derült ki Palvin Barbi múltjáról

Nem is olyan rég még nyoma sem volt annak a magabiztos nőnek, akit ma ismerünk.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meglepő dolog derült ki Palvin Barbi múltjáról

A világ bármelyik kifutóján magabiztosan mozog, a kamera pedig kimondottan imádja. Azt gondolnánk, hogy Palvin Barbara mindig is magabiztos és öntudatos lány volt, ám kiderült régi ismerőseit, iskolatársait faggatva, hogy ő is pont ugyanolyan diáklányként kezdte, mint sokan mások, sőt! Mint azt a Best megtudta, a gimiben nem ő volt a legnépszerűbb, sőt még ő próbált barátkozni a menő lányokkal.

Egyik osztálytársa például így emlékszik rá: „Szeleburdi, élettel teli tininek ismertem meg, aki benne volt a legtöbb diákcsínyben, sőt előfordult, hogy intőt is kapott. Nem is egyet… Három jó barátnője volt, a legtöbb idejét velük töltötte.” – mesélte. A gimnáziumban már nem minden nap volt jelen, ugyanis akkoriban robbant be a modellkarrierje. Az utolsó évben pedig már nem is járt be az órákra, csak az érettségire ment el. Akkori osztálytársai úgy emlékeznek, hogy ennek ellenére, ha itthon volt, egyetlen bulit sem hagyott ki.

A topmodell a színész, Dylan Sprouse-zal másfél éve alkot egy párt. „Szokatlan számomra, hogy van barátom, úgy érzem, hogy megtaláltam a tökéletes pasit, aki nagyon kedves és gyengéd” – írta Barbi a közösségi oldalán. Ám mielőtt a színésszel összejött, szinte nem volt olyan ismert férfi, akivel ne hozták volna hírbe, így Leonardo DiCaprio, Lewis Hamilton, sőt Justin Biebers is bekerült a névsorba. További részletek a Bestben.

Előfizetnél a magazinra? ITT teheted meg!

Címkék: best best magazin gimnázium gyerekkor iskola modell palvin barbi sztárok sztárhírek Victoria's Secret

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best