Náray Tamás végre elárulta, miért költözött el Magyarországról

A hazai divatvilág sikeres tervezője Spanyolországban folytatja életét, a Bestnek pedig azt is elárulta, miért döntött így.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Náray Tamás végre elárulta, miért költözött el Magyarországról

Jogosan gondolhatnád azt, hogy a sokévi munka után Náray Tamás jókat pihen és könyvet ír. Ám, aki kicsit is ismeri a designert, az pontosan tudja, ő nem az az egy helyben ülő típus. Végre nem kell korán kelnem.” – mesélte Tamás a Best magazinnak. Kiderült, hogy a mediterrán ország ritmusa közel áll hozzá, inkább esti, vagyis éjszakai embernek tartja magát. A délelőttök viszont a hivatalos ügyeké: levelek, telefonok, találkozók, megbeszélések intézése. Ugyanis Náray nyitott egy galériát, amely most indul be, méghozzá biztató eredményekkel. A divattervező délután fest, vagy pedig ír. Most éppen az Utolsó reggel Párizsban című kötetének a folytatásán dolgozik, a Volt egyszer egy varrodám munkacíműn.

Kevesen tudják róla, de elvégezte az asztrológiai főiskolát is. „Meggyőződésem volt, hogy kell lennie valamilyen rendező elvnek az életünkben, nevezzük ezt bárhogyan. Képtelenség, hogy csak véletlenszerűen bekövetkező események után loholva kapkodjuk a fejünket: már megint mi történt, és ez hogyan eshetett meg? A csillagfejtés segített az önismeretemben, ma már tudom, ki vagyok és milyen vagyok.” Még több részletért irány a legújabb Best magazin!

Előfizetnél a lapra? Itt megteheted!

Címkék: asztrológia best magazin ditavvervező divat költözés magyarázat náray tamás spanyolország sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best