2020.02.25.@ 17.02

Nagy Ervin elárulta, milyen lesz a közelgő esküvője

Az sincs kizárva, hogy templomban köti össze életét szerelmével.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nagy Ervin elárulta, milyen lesz a közelgő esküvője

A Kincsem című filmet megnézte majd félmillió ember, az egyik legsikeresebb magyar mozi lett. Egy csapásra népszerűvé tette a főszereplőjét, Nagy Ervint, akit addig inkább csak a színházba járók ismertek. A Best magazinban erről is beszélt, sőt, amit ritkán tesz, a magánéletéről is, ugyanis közeleg az esküvője az Európa-díjas színésznővel, Borbély Alexandrával.

„Most szerintem az az idő van, amikor totális kultúrharcot kell vívni, lehetőleg minden platformon megjelenni, teljes pályán letámadni a közönséget” – mondta Nagy Ervin az interjúban. Talán ezért történt, hogy a Katona József Színház művésze kereskedelmi csatornán is megjelent. Elvállalta az RTL Klubon látható, azóta nagy sikerrel futó a Tanár című sorozatának a főszerepét. A színész nem titkolta, hogy az ismertség miatt vállalta el a több évados szériát. „És most már producerként is részt veszek a munkában” – árulta el.

Szerinte ugyanis ma már nem „ciki” kereskedelmi tévés sorozatban szerepet vállalni. „Ha törekszünk rá, ezt jól egyensúlyban lehet tartani. Itt vagyok a Bestben veletek, mert tudom, hogy sokan itt találkoznak velem. Benne vagyok egy kereskedelmi tv-sorozatban is, miközben csodálatos szerepeket játszom, mondjuk három Pintér Béla-darabban, vagy Székely Kriszta rendezéseiben” – mesélte Ervin.

A színész magánéletében is történt változás: elvált kislánya édesanyjától és nemsokára feleségül veszi színházbeli kolléganőjét, Borbély Alexandrát, sőt még az sem kizárt, hogy templomi esküvőt tartanak. Az viszont biztos, hogy az esküvő utáni buliba 100 fő a meghívott. További részletek a legújabb Bestben!

Előfizetnél a lapra? Itt megteheted! 

Címkék: best best magazin Borbély Alexandra esküvő nagy ervin sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.