Nagy Ervin elárulta, milyen lesz a közelgő esküvője

Az sincs kizárva, hogy templomban köti össze életét szerelmével.

Nagy Ervin elárulta, milyen lesz a közelgő esküvője

A Kincsem című filmet megnézte majd félmillió ember, az egyik legsikeresebb magyar mozi lett. Egy csapásra népszerűvé tette a főszereplőjét, Nagy Ervint, akit addig inkább csak a színházba járók ismertek. A Best magazinban erről is beszélt, sőt, amit ritkán tesz, a magánéletéről is, ugyanis közeleg az esküvője az Európa-díjas színésznővel, Borbély Alexandrával.

„Most szerintem az az idő van, amikor totális kultúrharcot kell vívni, lehetőleg minden platformon megjelenni, teljes pályán letámadni a közönséget” – mondta Nagy Ervin az interjúban. Talán ezért történt, hogy a Katona József Színház művésze kereskedelmi csatornán is megjelent. Elvállalta az RTL Klubon látható, azóta nagy sikerrel futó a Tanár című sorozatának a főszerepét. A színész nem titkolta, hogy az ismertség miatt vállalta el a több évados szériát. „És most már producerként is részt veszek a munkában” – árulta el.

Szerinte ugyanis ma már nem „ciki” kereskedelmi tévés sorozatban szerepet vállalni. „Ha törekszünk rá, ezt jól egyensúlyban lehet tartani. Itt vagyok a Bestben veletek, mert tudom, hogy sokan itt találkoznak velem. Benne vagyok egy kereskedelmi tv-sorozatban is, miközben csodálatos szerepeket játszom, mondjuk három Pintér Béla-darabban, vagy Székely Kriszta rendezéseiben” – mesélte Ervin.

A színész magánéletében is történt változás: elvált kislánya édesanyjától és nemsokára feleségül veszi színházbeli kolléganőjét, Borbély Alexandrát, sőt még az sem kizárt, hogy templomi esküvőt tartanak. Az viszont biztos, hogy az esküvő utáni buliba 100 fő a meghívott. További részletek a legújabb Bestben!

Előfizetnél a lapra? Itt megteheted! 

Még több

Best