Ennek köszönheti szuper alakját a Szomszédok sztárja

Fehér Anna 10 kérdést kapott a Best magazintól, ő pedig egytől-egyig nagyon őszintén válaszolt.

Ennek köszönheti szuper alakját a Szomszédok sztárja

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen Fehér Annáról a mai napig szinte mindenki tudja, hogy a mára kultikussá vált sorozat, a Szomszédok Almája volt. A színésznőt soha nem zavarta, ha azonosították a sorozatbeli szerepével, ám az igazi szerelem számára mindig is a színház volt és maradt a mai napig. Olyannyira, hogy 1982 óta hűséges a teátrumához, a József Attila színházhoz. Tavaly március 15-én a Jászai Mari és Érdemes Művész-díja mellé pedig megkapta a Magyar Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést is.

A Best magazin kérésére Fehér Anna ezúttal az olvasókat is beengedte kicsit a magánéletébe. A művésznő 53 évesen hozta világra kisfiát, aki már 9 éves. Az is kiderült, hogy gyerekként állatidomár és cirkuszigazgató akart lenne – nem tagadja, hogy ma is elbűvöli a cirkusz világa.

Arról is szívesen beszélt, hogy az anyukájától és a nagymamájától tanult főzni, de élesben azóta gyakorolja szívesen, amióta a kisfia megszületett. A színésznő ma is szuperül néz ki, nyugodtan letagadhat a korából egy évtizedet: talán az a titka, hogy rendszeresen sportol, fut és jógázik. Még több érdekesség a Best legújabb számában.

Előfizetnél a magazinra? ITT megteheted!

Még több

Best