2020.02.26.@ 16.02

Ennek köszönheti szuper alakját a Szomszédok sztárja

Fehér Anna 10 kérdést kapott a Best magazintól, ő pedig egytől-egyig nagyon őszintén válaszolt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ennek köszönheti szuper alakját a Szomszédok sztárja

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen Fehér Annáról a mai napig szinte mindenki tudja, hogy a mára kultikussá vált sorozat, a Szomszédok Almája volt. A színésznőt soha nem zavarta, ha azonosították a sorozatbeli szerepével, ám az igazi szerelem számára mindig is a színház volt és maradt a mai napig. Olyannyira, hogy 1982 óta hűséges a teátrumához, a József Attila színházhoz. Tavaly március 15-én a Jászai Mari és Érdemes Művész-díja mellé pedig megkapta a Magyar Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést is.

A Best magazin kérésére Fehér Anna ezúttal az olvasókat is beengedte kicsit a magánéletébe. A művésznő 53 évesen hozta világra kisfiát, aki már 9 éves. Az is kiderült, hogy gyerekként állatidomár és cirkuszigazgató akart lenne – nem tagadja, hogy ma is elbűvöli a cirkusz világa.

Arról is szívesen beszélt, hogy az anyukájától és a nagymamájától tanult főzni, de élesben azóta gyakorolja szívesen, amióta a kisfia megszületett. A színésznő ma is szuperül néz ki, nyugodtan letagadhat a korából egy évtizedet: talán az a titka, hogy rendszeresen sportol, fut és jógázik. Még több érdekesség a Best legújabb számában.

Előfizetnél a magazinra? ITT megteheted!

Címkék: best best magazin fehér anna magyar sztárhírek mozgás sport szomszédok sorozat sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.