Tóth Vera megdöbbentő dolgot árult el kapcsolatáról

Az énekesnő nagyon őszintén mesélt szerelmi életéről a Best magazin számára.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tóth Vera megdöbbentő dolgot árult el kapcsolatáról

Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán másfél éve alkotnak egy párt, és az énekesnő elmondása szerint hosszú évek után először érzi úgy, hogy igazi társra talált, akivel akár egy egész életet is leélhet. Imádja párjában, hogy mindenben támogatja. „Zoli az első, akiben nem okoz feszültséget, hogy saját karrierem is van” – árulta el az énekesnő, majd azt is elmondta, hogy rájött, szerelme az első férfi az életében, aki őszintén örül a sikereinek. Arra is mostanában ébredt rá, hogy kedvese, a „legjobb énemet hozza ki belőlem. Zoli mellett ízig-vérig nő vagyok.”

Vera azért is hálás a sorsnak, mert Zoltán mellett végre megnyugodhat. Életében először érzi úgy, hogy már nem csak ő jelenti a párjának a biztos bázist, hanem oda-vissza működik a dolog. Zoli azért sem szól az énekesnőnek, ha a barátaival akar találkozni, végre szabadnak érezheti magát mellette.

A híresség azt is elmondta a Bestnek, hogy kedvesével kétlaki életet élnek: hol Budapesten vannak, hol pedig Palkonyán, és ezt így tervezik hosszú távon is. „Palkonyát is ugyanannyira az otthonomnak tekintem, mint Budapestet. Vasárnaptól szerdáig Zolinál vagyok, a hét többi napján pedig a fővárosban intézem az ügyeimet” – mesélte. Sőt szóba került köztük a családalapítás is: bármikor jöhet a baba, ők örömmel fogadják. További részletek a legújabb Bestben!

Előfizetnél a magazinra? ITT megteheted! 

Címkék: best best magazin kapcsolat magyar sztárhírek pauli zoltán szerelem sztárok tóth vera

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best