Így változtatta meg Lovas Rozi életét a terhesség

A Mi kis falunk sztárja babavárásról és a mindennapjairól nyilatkozott a Bestnek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így változtatta meg Lovas Rozi életét a terhesség

Lovas Rozi élete nem kicsit változott meg az elmúlt időszakban, hiszen az RTL Klubon futó Mi kis falunk őrületes sikere ismertté tette. A színésznő elárulta, hogy a tévésorozat népszerűsége az egész stábot meglepte, mert nem tudták, működik-e majd ez a műfaj.

A széria és a színészek sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy rengetegen elmennek, hogy megnézzék a helyet, ahol forgatás zajlik. Sőt, ajándékot is hagynak ott a színésznőnek. Kapott már bögrét, amire az arcképét nyomtatták, kispárnákat és egy svéd fapapucs a mamuszszerű változatát is.

Lovas Rozi életében az elkövetkezendő hónapokban azonban nem lesz színpad, boldogság viszont igen. „Már fél éve éreztem, hogy alakul bennem egy őszinte és mély vágyakozás a gyerek után. Nem volt ez cél, tehát nem görcsöltem rajta, valahogy a lehető legtermészetesebb módon érkezett. És leállni is nehéz volt, nem tagadom. Nekem öt éve nem volt szünetem, még nyáron sem.” – árulta el a színésznő. Arról is beszélt, hogy az egyik nap babahordozókat nézegetett és közben elképzelte, hogy benne lesz a kisfia, ami nagyon boldoggá tette. Az is kiderült, hogy a napi ritmusa is megváltozott, és nem tagadja: „ez az,  ami igazán felforgatja az életemet.” Még több részletért keresd a Best legújabb számát!

Előfizetnél a magazinra? Itt megteheted!

Címkék: baba babavárás best best magazin karrier lovas rozi magyar sztárok mi kis falunk munka sorozat sztárhírek sztárok terhesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best