2020.03.04.@ 15.03

Így változtatta meg Lovas Rozi életét a terhesség

A Mi kis falunk sztárja babavárásról és a mindennapjairól nyilatkozott a Bestnek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így változtatta meg Lovas Rozi életét a terhesség

Lovas Rozi élete nem kicsit változott meg az elmúlt időszakban, hiszen az RTL Klubon futó Mi kis falunk őrületes sikere ismertté tette. A színésznő elárulta, hogy a tévésorozat népszerűsége az egész stábot meglepte, mert nem tudták, működik-e majd ez a műfaj.

A széria és a színészek sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy rengetegen elmennek, hogy megnézzék a helyet, ahol forgatás zajlik. Sőt, ajándékot is hagynak ott a színésznőnek. Kapott már bögrét, amire az arcképét nyomtatták, kispárnákat és egy svéd fapapucs a mamuszszerű változatát is.

Lovas Rozi életében az elkövetkezendő hónapokban azonban nem lesz színpad, boldogság viszont igen. „Már fél éve éreztem, hogy alakul bennem egy őszinte és mély vágyakozás a gyerek után. Nem volt ez cél, tehát nem görcsöltem rajta, valahogy a lehető legtermészetesebb módon érkezett. És leállni is nehéz volt, nem tagadom. Nekem öt éve nem volt szünetem, még nyáron sem.” – árulta el a színésznő. Arról is beszélt, hogy az egyik nap babahordozókat nézegetett és közben elképzelte, hogy benne lesz a kisfia, ami nagyon boldoggá tette. Az is kiderült, hogy a napi ritmusa is megváltozott, és nem tagadja: „ez az,  ami igazán felforgatja az életemet.” Még több részletért keresd a Best legújabb számát!

Előfizetnél a magazinra? Itt megteheted!

Címkék: baba babavárás best best magazin karrier lovas rozi magyar sztárok mi kis falunk munka sorozat sztárhírek sztárok terhesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.