2020.03.04.@ 15.03

Így változtatta meg Lovas Rozi életét a terhesség

A Mi kis falunk sztárja babavárásról és a mindennapjairól nyilatkozott a Bestnek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így változtatta meg Lovas Rozi életét a terhesség

Lovas Rozi élete nem kicsit változott meg az elmúlt időszakban, hiszen az RTL Klubon futó Mi kis falunk őrületes sikere ismertté tette. A színésznő elárulta, hogy a tévésorozat népszerűsége az egész stábot meglepte, mert nem tudták, működik-e majd ez a műfaj.

A széria és a színészek sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy rengetegen elmennek, hogy megnézzék a helyet, ahol forgatás zajlik. Sőt, ajándékot is hagynak ott a színésznőnek. Kapott már bögrét, amire az arcképét nyomtatták, kispárnákat és egy svéd fapapucs a mamuszszerű változatát is.

Lovas Rozi életében az elkövetkezendő hónapokban azonban nem lesz színpad, boldogság viszont igen. „Már fél éve éreztem, hogy alakul bennem egy őszinte és mély vágyakozás a gyerek után. Nem volt ez cél, tehát nem görcsöltem rajta, valahogy a lehető legtermészetesebb módon érkezett. És leállni is nehéz volt, nem tagadom. Nekem öt éve nem volt szünetem, még nyáron sem.” – árulta el a színésznő. Arról is beszélt, hogy az egyik nap babahordozókat nézegetett és közben elképzelte, hogy benne lesz a kisfia, ami nagyon boldoggá tette. Az is kiderült, hogy a napi ritmusa is megváltozott, és nem tagadja: „ez az,  ami igazán felforgatja az életemet.” Még több részletért keresd a Best legújabb számát!

Előfizetnél a magazinra? Itt megteheted!

Címkék: baba babavárás best best magazin karrier lovas rozi magyar sztárok mi kis falunk munka sorozat sztárhírek sztárok terhesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Náray Tamás őszintén mesélt róla, miért nincs gyermeke

Náray Tamás őszintén mesélt róla, miért nincs gyermeke

A BEST magazinnak adott interjújában az olyan érzékeny kérdésekre is mellébeszélés nélkül válaszolt, mint a gyermekvállalás – vagy annak hiánya.

Erdei Zsolt: súlyos próbatételek a családjában

A sztársportoló minden téren a maximumra vágyik – a munkában és a magánéletben is. Ez azonban nem könnyű, különösen akkor nem, ha mindkét terepen egyszerre csapnak össze a hullámok a feje felett.

Szabó Zsófi élő adásban akadt ki, ez áll a háttérben

A műsorvezető nem tudott, és nem akart higgadt maradni ebben a kérdésben.

Döntés született Eszenyi Enikő jövőjéről

Sokáig kérdés volt, mi lesz Eszenyi Enikő színészi karrierjével, miután Rudolf Péter átveszi a Vígszínház vezetését – most azonban a művésznő maga hozta meg a döntést.

Zsédára újra rátalálhat a szerelem ezen a nyáron?

A csillagok szerint legalábbis minden jel erre utal.

Adócsalás: Hajdú Péter bajban van, ő az elsőrendű vádlott

Olyan cégek számlájáról vett fel nem kevés pénzt, melyekhez nem sok köze volt.

A Barátok közt sztárja megmentette fia életét

A színésznő félelmetesen közel állt ahhoz, hogy elveszítse kisfiát, Bálintot – a részleteket a legújabb BEST magazinban mesélte el.

Mihalik Enikő titokban szakított, de már új szerelme van

4 év után döntöttek úgy párjával, hogy külön folytatják, azonban két hónappal az elválás után rátalált a mindent elsöprő szerelem.

Ezt az anya-lánya fotósorozatot mindenkinek látnia kell

De azoknak biztosan, akik bírják a cukiskodást, és fontos számukra az állatvédelem.

Kamarás Iván meglepő kijelentést tett saját külsejéről

A BEST magazinnak meglepő őszinteséggel mesélt arról, mennyit küzdött színészként a pályája elején azzal, hogy kifejezetten vonzó.

Kajdi Csaba két napig feküdt kómában, miután szétrobbant a veséje

Az Instagram első számú kedvencének édesanyja, akit az egész internet csak Annamária néven ismer, őszintén mesélt a BEST magazinnak fiáról.

Fluor Tomi és szerelme szakítottak

Az énekes néhány perce tette ki Instagram oldalára, hogy már nem alkotnak egy párt kedvesével.