2020.03.05.@ 18.03

Elgondolkodtató kampánnyal kíván boldog nőnapot a Best magazin!

A Best magazin március 6-án megjelenő lapszámában a nőnapé a főszerep.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mivel a világ és hazánk közvéleményét is egyre erőteljesebben foglalkoztatják a nők jogai, a nemek közötti esélyegyenlőség kérdése, ezért a lap egy támogató kampánnyal ünnepli női olvasóit.

A kampány egy nagyon alapvető és sokak által sérelmezett kérdést boncolgat: 2020-ban hogyan fordulhat elő, hogy egy nő azonos munkáért kevesebb bért kapjon, mint egy férfi kollégája? „Az Eurostat legfrissebb adatai alapján hazánkban óránként 14,2%-kal kevesebb pénzt keresnek a nők, mint a férfiak, de egyes szektorokban – úgy, mint pénzügy és biztosítás, információ és kommunikáció –, sokkal sötétebb a kép. Bár az elmúlt években voltak arra irányuló törekvések, hogy azonos munkáért azonos bér járjon nemtől függetlenül. Ezek a kezdeményezések legtöbbször csírájukban elhaltak.”támasztja alá az Üvegplafon blog, akivel együttműködve valósította meg különleges kampányát a Best.

A nőnapi Best magazinban Für Anikó, Gubás Gabi, Balsai Móni és Bajor Lili színésznők macsószerepben, férfiasan emelik fel a hangjukat és mesélik el a személyes történeteiket a jelenséggel kapcsolatban. „A nőnap remek apropó, hogy a nőkről, a minket ért egyenlőtlenségekről és a bennünk rejlő valódi lehetőségekről beszéljünk.”fogalmazott Sabján Johanna, a lap főszerkesztője.

Címkék: bajor lili balsai móni best best magazin für anikó gubás gabi nőnap nőnapi kampány

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Náray Tamás őszintén mesélt róla, miért nincs gyermeke

Náray Tamás őszintén mesélt róla, miért nincs gyermeke

A BEST magazinnak adott interjújában az olyan érzékeny kérdésekre is mellébeszélés nélkül válaszolt, mint a gyermekvállalás – vagy annak hiánya.

Erdei Zsolt: súlyos próbatételek a családjában

A sztársportoló minden téren a maximumra vágyik – a munkában és a magánéletben is. Ez azonban nem könnyű, különösen akkor nem, ha mindkét terepen egyszerre csapnak össze a hullámok a feje felett.

Szabó Zsófi élő adásban akadt ki, ez áll a háttérben

A műsorvezető nem tudott, és nem akart higgadt maradni ebben a kérdésben.

Döntés született Eszenyi Enikő jövőjéről

Sokáig kérdés volt, mi lesz Eszenyi Enikő színészi karrierjével, miután Rudolf Péter átveszi a Vígszínház vezetését – most azonban a művésznő maga hozta meg a döntést.

Zsédára újra rátalálhat a szerelem ezen a nyáron?

A csillagok szerint legalábbis minden jel erre utal.

Adócsalás: Hajdú Péter bajban van, ő az elsőrendű vádlott

Olyan cégek számlájáról vett fel nem kevés pénzt, melyekhez nem sok köze volt.

A Barátok közt sztárja megmentette fia életét

A színésznő félelmetesen közel állt ahhoz, hogy elveszítse kisfiát, Bálintot – a részleteket a legújabb BEST magazinban mesélte el.

Mihalik Enikő titokban szakított, de már új szerelme van

4 év után döntöttek úgy párjával, hogy külön folytatják, azonban két hónappal az elválás után rátalált a mindent elsöprő szerelem.

Ezt az anya-lánya fotósorozatot mindenkinek látnia kell

De azoknak biztosan, akik bírják a cukiskodást, és fontos számukra az állatvédelem.

Kamarás Iván meglepő kijelentést tett saját külsejéről

A BEST magazinnak meglepő őszinteséggel mesélt arról, mennyit küzdött színészként a pályája elején azzal, hogy kifejezetten vonzó.

Kajdi Csaba két napig feküdt kómában, miután szétrobbant a veséje

Az Instagram első számú kedvencének édesanyja, akit az egész internet csak Annamária néven ismer, őszintén mesélt a BEST magazinnak fiáról.

Fluor Tomi és szerelme szakítottak

Az énekes néhány perce tette ki Instagram oldalára, hogy már nem alkotnak egy párt kedvesével.