2020.03.10.@ 15.03

Orosz Barbara: „Kíméletlenül szakítok, ha úgy alakul”

Nem kell félteni a műsorvezetőt, ha egy kapcsolat lezárásáról van szó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Orosz Barbara: „Kíméletlenül szakítok, ha úgy alakul”

Orosz Barbara eddigi pályafutásának talán legizgalmasabb feladatát kapta, szeptember óta ugyanis a Mokka csapatában dolgozik. Ennek ellenére azonban marad ideje a magánéletre is. A csinos 40 éves műsorvezető elmondta a Best magazinnak, hogy a legutóbbi kapcsolata másfél év után tavaly májusban ért véget. Az is kiderült a beszélgetés alatt, hogy általában a műsorvezető zárja le a kapcsolatait. Persze nem mindig egyszerű a szakítás, ahogy ő fogalmazott: „Határozottan közlöm, hogy vége, vagy lassú kivéreztetésre ítélem.” manapság már tudja, miként közölje, hogy vége, de úgy hogy ne bántsa meg ezzel partnerét.

A tévés úgy gondolja, hogy nincsenek extra nagy igényei a férfiak terén. Mindössze azt szereti, ha a férfi határozott, és hódító típus. Azt elismerte: „Nem tagadom, nehéz fenntartani az érdeklődésemet, de én is beleteszek mindent a kapcsolatba. Ha nem így tennék, nem lenne korrekt, hogy ugyanezt várom el. Intelligenciával, humorral és azzal, ha valaki ugyanúgy rajong a hivatásáért és nagyon sikeres benne, na, azzal lehet levenni a lábamról.”

A műsorvezető elárulta, hogy általában a férfiak közül két típus közelít hozzá. Az egyik, aki úgy, ahogyan ő is, sikeres a munkájába, és azt gondolja: Barbara hozzáillő, ám egy idő után elbizonytalanodik. A másik férfi típus pedig már az első randevúkor azzal rukkol elő, hogy gyereket akar. Barbara viszont határozottan állítja, hogy nem szül akárkinek és ne csupán anyát keressenek benne, hanem vegyék észre őt, szeressék és érdekelje a lelke is. Folytatás a legújabb Bestben.

Előfizetnél a magazinra? ITT megteheted!

Címkék: best best magazin kapcsolat mokka műsorvezető orosz barbara szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Sikeresek, gyönyörűek, sportolóval kötötték össze az életüket, és még valami közös bennük: sem Weisz Fanni, sem Konkoly Ági kapcsolata nem működött hosszú távon.

Vajna Timi: „2 év múlva már én is babázni szeretnék

A filmmogul özvegye húga babaváró partiján mesélt róla a BEST-nek, milyen az élete új szerelmével, és mikorra tervezik a családalapítást.

Ezért költözik el otthonról Kiszel Tünde lánya

Még csak 19 éves, de Donatellának már most határozott elképzelése van róla, mit akar kezdeni az életével, amiről részletesen mesélt a BEST magazinnak.

Vajna Timi így emlékezett meg férjéről, aki ma lenne 76 éves

Andy Vajna özvegye számára különösen nehéz ez a nap.

Gera Marina: „Ügyvédet kerestem és férjet találtam”

Mióta Emmy-díjat nyert, nincs itthon olyan, aki ne ismerné a színésznő nevét, magánéletéről azonban mindig nagyon keveset és meglehetősen titokzatosan nyilatkozik. Most azonban kivételt tett, és a férjével együtt páros interjút adott a BEST magazinnak.

Árpa Attila: „Egy pszichopata karmai közül menekültem Alexandra karjaiba”

Ma már tökéletes az élete, de mielőtt megtalálta volna az ideális társat Alexandra személyében, Árpa megjárta a poklot előző párjának „köszönhetően”.

Ada: „Végzetes lehet egy újabb terhesség, mégis vállalom!”

Ritka kórral küzd a műsorvezető, amiről a BEST magazin legfrissebb számában mesélt.

Tóth Vera úgy motivál, mint senki más

Hatalmas átalakuláson megy keresztül.

Így vigasztalódik Weisz Fanni a szakítás után

Lefogyott és a gyűrűjét még mindig viseli.

Tóth Gabi büszkén mutatta meg alakját 7 hónappal a szülés után

Az énekesnőnek elege van a retusált képekből.

Frajt Edit: a Szomszédok tette tönkre a karrierjét

Igazi álomlehetőségnek indult, Frajt Edit számára azonban minden komolyabb munka a népszerű sorozat előtt érkezett – a Szomszédok lezárása után azonban mintha befagyott volna a pályája.

Zsidró Tamás: „Ha az első randira gyémántot vinnék, hozzám vágnák”

A sztárfodrász a legújabb BEST magazinban mesélt róla, miért is van olyan nagy sikere a nők körében.