Orosz Barbara: „Kíméletlenül szakítok, ha úgy alakul”

Nem kell félteni a műsorvezetőt, ha egy kapcsolat lezárásáról van szó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Orosz Barbara: „Kíméletlenül szakítok, ha úgy alakul”

Orosz Barbara eddigi pályafutásának talán legizgalmasabb feladatát kapta, szeptember óta ugyanis a Mokka csapatában dolgozik. Ennek ellenére azonban marad ideje a magánéletre is. A csinos 40 éves műsorvezető elmondta a Best magazinnak, hogy a legutóbbi kapcsolata másfél év után tavaly májusban ért véget. Az is kiderült a beszélgetés alatt, hogy általában a műsorvezető zárja le a kapcsolatait. Persze nem mindig egyszerű a szakítás, ahogy ő fogalmazott: „Határozottan közlöm, hogy vége, vagy lassú kivéreztetésre ítélem.” manapság már tudja, miként közölje, hogy vége, de úgy hogy ne bántsa meg ezzel partnerét.

A tévés úgy gondolja, hogy nincsenek extra nagy igényei a férfiak terén. Mindössze azt szereti, ha a férfi határozott, és hódító típus. Azt elismerte: „Nem tagadom, nehéz fenntartani az érdeklődésemet, de én is beleteszek mindent a kapcsolatba. Ha nem így tennék, nem lenne korrekt, hogy ugyanezt várom el. Intelligenciával, humorral és azzal, ha valaki ugyanúgy rajong a hivatásáért és nagyon sikeres benne, na, azzal lehet levenni a lábamról.”

A műsorvezető elárulta, hogy általában a férfiak közül két típus közelít hozzá. Az egyik, aki úgy, ahogyan ő is, sikeres a munkájába, és azt gondolja: Barbara hozzáillő, ám egy idő után elbizonytalanodik. A másik férfi típus pedig már az első randevúkor azzal rukkol elő, hogy gyereket akar. Barbara viszont határozottan állítja, hogy nem szül akárkinek és ne csupán anyát keressenek benne, hanem vegyék észre őt, szeressék és érdekelje a lelke is. Folytatás a legújabb Bestben.

Előfizetnél a magazinra? ITT megteheted!

Címkék: best best magazin kapcsolat mokka műsorvezető orosz barbara szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best