2020.04.16.@ 18.04

Szabó Zsófi megdöbbentő kijelentést tett

Most kiderül, milyen barátnak tartja magát a csinos műsorvezető.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szabó Zsófi megdöbbentő kijelentést tett

A Jóban rosszban egykori sztárjáról sokaknak egy mindig vidám, nagyon közvetlen lány jut az eszébe, aki könnyen köt barátságokat. Ez azonban nem feltétlenül fedi megfelelően a valóságot. Hogy mennyire nem, az elég jól kiderül a Mondd el Tatár Csillának! című műsorból (a teljes adás vasárnap este lesz látható), amiben a Szabó Zsófi elég őszintén mesél az emberi kapcsolatairól.

„Én nem vagyok alapvetően egy jó barát. Bármikor számíthatsz rám, bármikor felhívhatsz, de ha arról van szó, hogy találkozzunk vagy én foglalkozzak veled, érdeklődjek a hogyléted felől, abban szörnyű vagyok. És én ezt mindig elmondom a barátaimnak, hogy jövőre talán jobb barát leszek, de ez még mindig nem változott.”válaszolt Zsófi arra kérdésre, hogy vajon azért van-e ennyire kevés barátja, mert nincs ideje eljárni velük szórakozni.

Még több sztárhírért és érdekes tartalomért szerezd be a legújabb BEST magazint, vagy fizess elő rá ITT!

Címkék: barátság meglepő dolog mondd el tatás csillának! műsor szabó zsófi sztárhírek sztárok tatár csilla

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.