2020.04.22.@ 12.04

Megszületett Tatár Csilla második gyermeke

Ez hivatalosan is a babák hete!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megszületett Tatár Csilla második gyermeke

Tegnap két magyar híresség is életet adott gyermekének: Winkler Nóra 47 évesen lett édesanya, Kulcsár Edina férje pedig arról számolt be az Instagramon, hogy kisfiuk után végre kislányuk is megszületett.

És a baby tornasor még nem ért véget ezzel: néhány órája ugyanis kiderült, hogy Tatár Csilla kislánya is megszületett, igaz, ő hétfőn jött a világra. A csinos műsorvezető azonban adott egy kis időt maguknak, és csak ma osztotta meg a rajongókkal az örömhírt, méghozzá ezzel az édes fotóval és üzenettel:

„2020.04.20.💜💜💜💜. Megszületett Kunos Mimi Elza.🤗💜 Könnyen és gyorsan érkezett meg közénk, így aztán mindannyian csodálatosan vagyunk.🙏💕 Nagyon vártunk már kislányom. 🥰 Kétgyerekes anyuka lettem.🙏💕” – számolt be az örömhírről Csilla. Ezúton is gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk a 4 fős családnak!

Címkék: baba c család gyerek gyermek kislány magyar sztárhírek megszületett sztárhírek sztárok szülés tatár csilla

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.