2020.04.23.@ 15.04

Veszélyes dolgot tett Liptai Claudia saját otthonában

Az önkéntes karantén időszaka mindenkiből előcsalja a kísérletezőt – a csinos műsorvezető sem kivétel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Veszélyes dolgot tett Liptai Claudia saját otthonában

Insta Live-ban számolt be róla Liptai Claudia, hogyan próbálta orvosolni – legalább ideiglenesen – törött fogát, miután a kialakult helyzetben nem olyan egyszerű eljutni fogorvoshoz, vagy bármilyen szakemberhez (legyen szó egészségügyi szakemberről, fodrászról, vagy manikűrösről), mint néhány hónapja.

Mint kiderült, Claudia pillanatragasztóval próbálta visszailleszteni az aprócska letört darabot, az akció után pedig gyorsan konzultált orvosával.

„Pillanatragasztóval visszaraktam a darabot. Aztán mondta a fogorvos, jó, hogy nem egy nagyobb adagot tettem be, mert cián van ezekben a ragasztókban, aztán még meg is murdelek. Kérdezték volna, miért halt meg a művésznő? Ja, csak visszaragasztott egy darabot a fogából.” – mesélt humorosan a híresség az egyébként kifejezetten veszélyes akcióról.

Még több sztárhírért szerezed be a BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő!

Címkék: best best magazin covid-19 fog fogorvos hazai sztárok karantén letört fog liptai claudia magyar sztárhírek pillanatragasztó sztárhírek sztárok veszélyes

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.