2020.04.28.@ 14.04

Oroszlán Szonja elárulta, miért választotta Amerikát

A gyönyörű színésznő már öt éve él az álmok földjén, és hogy hogyan alakult az élete, arról a BEST magazinnak mesélt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Oroszlán Szonja elárulta, miért választotta Amerikát

5 éve talán még ő sem gondolta volna, hogy Amerikában állatorvosi asszisztensnek tanul, állatkórházban dolgozik, majd később orvostanhallgatókat oktat, pedig pont ez történt Oroszlán Szonjával, derült ki a Bestnek adott interjújából. Pontosan tudta, hogy kemény menet lesz helytállni az Egyesült Államokban, de mint mondta, nem állt hozzá naivan:

„Amikor 5 éve Amerikába jöttem, színészi feladatokkal kezdtem, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy bekopogtam valahová, és felkiáltottak, de jó, itt ez a szőke, magyar, tehetséges lány, gyorsan adjunk neki főszerepet egy filmben. Legalább 100 levelet elküldtem különböző helyekre, és talán, ha három helyről kaptam választ. Bementem az ajtón, elküldtek, visszamásztam az ablakon. A kitartás eredményes volt. Közben elvégeztem az állatorvosi asszisztensi képzést. Több mint egy évig dolgoztam egy állatkórházban, imádtam. Ezt a munkám most kis időre felfüggesztettem, mert egy éve két orvosi egyetemen is tanítok orvostanhallgatóknak kommunikációt.” – magyarázta a színésznő, aki sokakkal ellentétben nem a nagy karrier miatt próbált szerencsét Amerikában: Nem azért jöttem Amerikába, hogy építgessem a karrieremet, hanem azért, mert szükségem volt kikapcsolódásra. Olyan dolgokkal akartam foglalkozni, ami fejleszti személyiségemet, ami más irányokba és útra visz. Egyedül bejártam a fél világot, ha ma letennének egy másik országban úgy, hogy senkit nem ismerek, engem sem ismer senki, és a nulláról kellene kezdenem az életem, akkor sem keserednék el.”

A teljes interjút megtalálod a legújabb BEST magazinban!

Címkék: amerika best best magazin magyar sztárhírek oroszlán szonja sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.