2020.04.29.@ 15.04

Halálra ijesztette Tóth Andit egy rajongója

A fiatal énekesnőt egy őrült fan hozta nagyon nehéz helyzetbe!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Halálra ijesztette Tóth Andit egy rajongója

Az eset nem most történt, azonban olyan mély nyomot hagyott az X-Faktor egykori versenyzőjében, hogy Tóth Andi azóta is több alkalommal nyílik meg meglepő őszinteséggel a témával kapcsolatban.

Ezúttal a Nyugi! Köztünk maradcímű műsor vendégeként beszélt a megdöbbentő, sőt egyenesen ijesztő történet részleteiről.

„Volt egy ilyen beteges rajongóm, aki az elején nagyon szeretett, aztán kiderült, hogy van párom, és mondta, hogy hát akkor sürgősen le akar szúrni. Meg szeretett volna késelni. (…) Félrevonultam a szobámba, összeszedtem a kis cuccaimat a koncert után, és a folyosó végén ott állt az ember,  filmszerűen. És akkor a sofőröm megfogott, aztán mentünk a másik irányba.” – mint kiderült, Andi az eset után minden lehetséges felületen tiltotta az őrült rajongót.

Még több sztárhír a legújabb BEST magazinban, amire ITT fizethetsz elő! 

Címkék: fenyegetés kés magyar sztárhírek megfenyegette őrült rajongó rajongó sztárhírek sztárok tóth andi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.