2020.05.12.@ 10.05

Ezért cserélik le Fenyő Ivánt a Mintaapákban

A csatorna a következővel indokolta a döntését…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért cserélik le Fenyő Ivánt a Mintaapákban

A COVID-19 a tévécsatornák mindennapjaiba is jelentős változást hozott: a TV2 például úgy döntött a járvány Magyarországon való megjelenése után, hogy szünetelteti a Mintaapák című sorozatot, egészen néhány nappal ezelőttig, amikor újabb engedélyt adtak a műsor sugárzására.

A sorozat rajongóinak azonban fel kell készülniük néhány változásra a jövőben: igaz, az egyik a kulisszák mögött zajlott, de másfél hét után távozott a produkció új kreatív vezetője, és a SorozatWiki információi szerint egy népszerű színész is elhagyja a sorozatot.

Fenyő Iván karakterét, vagyis Szalay Gézát ugyan nem írják ki a sztoriból, a színész viszont többé nem lesz tagja a szereplőgárdának. A SorozatWiki megkeresésére a következő rövid magyarázatot adta a TV2: „A Mintaapák következő évadában valóban nem találkozhatnak a nézők Fenyő Ivánnal, ugyanis a TV2 nem hosszabbította meg a szerződését.” A fordulat egyébként nem is olyan váratlan a sorozatok világában, hiszen a Trónok harcától kedve a Jóbarátokig rengeteg folytatásos történet cserélte le a karaktereit alakító színészeket, ráadásul különösebb magyarázat nélkül.

Még több sztárokkal kapcsolatos hírt a BEST magazin aktuális számában olvashatsz. Előfizetnél rá? ITT megteheted! 

Címkék: fenyő iván karakter lecserélik magyar sorozat magyar sztárok magyarázat mintaapák sorozat szalay géza sztárhírek sztárok tv2

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.