Petícióban követelik vissza a rajongók Fenyő Ivánt a Mintaapákba

Ha a fanok összefognak, nincs lehetetlen.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Petícióban követelik vissza a rajongók Fenyő Ivánt a Mintaapákba

Lassan egy hete, hogy bombaként robbant a hír, miszerint Fenyő Iván távozik a népszerű magyar sorozatból, a Mintaapákból. Igaz, nem önszántából, a lejárt szerződését azonban nem kívánta meghosszabbítani a csatorna. Néhány órája egy hosszú Facebook-posztban írt a saját álláspontjáról, és megköszönte a rajongói támogatását (ha lemaradtál volna róla, itt elolvashatod), úgyhogy végre az ő szemszögéből is képet kapuk a történtekkel kapcsolatban.

Ami pedig a rajongóit illeti, ritkán tapasztalni ekkora felháborodást és ezzel együtt összefogást egy színész sorozatból való távozása miatt. A fanok ugyanis petíciót indítottak, amiben követelik, hogy a folytatásban is Fenyő alakítsa Szalay Géza karakterét. „Kedves Mintaapák Rajongók! Kérlek írjátok alá minél többen, hátha visszakapjuk a MI GÉZÁNKAT! Nem lehet, hogy a Mintaapák Fenyő Iván nélkül folytatódjon!!!” – olvasható a „Fenyő Ivánt Géza szerepére a Mintaapákban” című petíció kísérőszövegében, amit eddig majdnem háromezren írtak alá.

Azt nem tudni, hogy a csatorna számára mindez elég meggyőző lesz-e, mindenesetre példaértékű az összefogás, és a színész számára is egészen biztosan a legjobbkor jön a támogatás.

Címkék: fenyő iván magyar sztárhírek magyar sztárok mintaapák petíció sorozat szalay géza sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best