2020.05.17.@ 12.05

Petícióban követelik vissza a rajongók Fenyő Ivánt a Mintaapákba

Ha a fanok összefognak, nincs lehetetlen.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Petícióban követelik vissza a rajongók Fenyő Ivánt a Mintaapákba

Lassan egy hete, hogy bombaként robbant a hír, miszerint Fenyő Iván távozik a népszerű magyar sorozatból, a Mintaapákból. Igaz, nem önszántából, a lejárt szerződését azonban nem kívánta meghosszabbítani a csatorna. Néhány órája egy hosszú Facebook-posztban írt a saját álláspontjáról, és megköszönte a rajongói támogatását (ha lemaradtál volna róla, itt elolvashatod), úgyhogy végre az ő szemszögéből is képet kapuk a történtekkel kapcsolatban.

Ami pedig a rajongóit illeti, ritkán tapasztalni ekkora felháborodást és ezzel együtt összefogást egy színész sorozatból való távozása miatt. A fanok ugyanis petíciót indítottak, amiben követelik, hogy a folytatásban is Fenyő alakítsa Szalay Géza karakterét. „Kedves Mintaapák Rajongók! Kérlek írjátok alá minél többen, hátha visszakapjuk a MI GÉZÁNKAT! Nem lehet, hogy a Mintaapák Fenyő Iván nélkül folytatódjon!!!” – olvasható a „Fenyő Ivánt Géza szerepére a Mintaapákban” című petíció kísérőszövegében, amit eddig majdnem háromezren írtak alá.

Azt nem tudni, hogy a csatorna számára mindez elég meggyőző lesz-e, mindenesetre példaértékű az összefogás, és a színész számára is egészen biztosan a legjobbkor jön a támogatás.

Címkék: fenyő iván magyar sztárhírek magyar sztárok mintaapák petíció sorozat szalay géza sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.