Megszületett Király Viktor kisfia, és nem hiszed el, hogy hívják!

A sztár és felesége nagyon különleges nevet adott kisfiuknak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megszületett Király Viktor kisfia, és nem hiszed el, hogy hívják!

Király Viktor és felesége, Anita épp rutin vizsgálatra indultak, amikor az orvosuk közölte, a magzatvíz elkezdett szivárogni, és a baba bizony aznap érkezik – mesélte a pár a BEST magazinnak. És mint kiderült, Anita már előző este érezte a jóslófájásokat, így neki valójában nem is okozott akkora meglepetést, hogy a babát már másnap a karjaiban tudhatta.

„Bevallom, úgy képzeltem el a szülést, ahogy az amerikai filmekben láttam: a kórházi szoba kiabálástól, sikítástól hangos, és a főhősnő általában elküldi a férjét a fenébe. Nos, nálunk nem így történt. A feleségem szemmel láthatóan nem is félt a rá váró megpróbáltatásoktól. Úgy gondolta, ez természetes, és annyian megoldották már ezt. Anita az én hősöm.” – magyarázza Viktor, aki végig próbálta támogatni feleségét ebben a néhány órában is, derült ki a BEST magazin cikkéből. „Néztem a pici embert, és tudtam, hogy attól a perctől én vagyok érte a felelős.”

A baba 2 kiló 55 dekával született, és nagyon különleges nevet szántak neki szülei, így lett belőle Kolen, ami egyébként a Kolin ír változata, és kölyökoroszlán jelentéssel bír. Arról, hogyan zajlott pontosan a szülés, még több infót a BEST legújabb lapszámából. deríthetsz ki.

Előfizetnél rá? ITT megteheted! 

Címkék: baba best gyerek király-virág anita királyi viktor kolen megszületett sztárhírek sztárok szülés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best