Palvin Barbi őszintén mesélt a gyerekvállalásról

A gyönyörű modell a BEST magazinnak mesélt jelenlegi életéről New Yorkban, párjáról, és arról, hogyan áll a baba-kérdéshez.

Palvin Barbi őszintén mesélt a gyerekvállalásról

2 éve, hogy Palvin Barbi, aki mára elmondhatja magáról, hogy Victoria’s Secret angyal is egyben, New Yorkban él. Bár hiányzik neki a családja, a BEST magazinnak elárulta, igyekszik olyan gyakran hazalátogatni, amilyen gyakran csak tud. „A rengeteg utazás és munka mellett kevesebbet tudok Magyarországon lenni, mint szeretnék. Így is próbálok havonta legalább egyszer hazarepülni néhány napra, ha pedig csak kéthavonta sikerül, akkor maradok tovább.” – magyarázta a gyönyörű modell.

Ő, és szerelme, Dyan Sprouse jelenleg is együtt élnek, ám azt kevesen tudják kapcsolatukról, hogy amilyen jól működik most, olyan döcögősen indult. Még egy buliban találkoztak, az esemény után pedig Barbi azonnal bekövette a fiút az Instán, aki gyorsan meg is találta egy üzenettel. A modell azonban egészen fél évig válasz nélkül hagyta, mivel nem volt a topon lelkileg.

Mostanra azonban világossá vált, mennyire komolyan terveznek, Barbi még a családalapításról is nagyon nyíltan beszélt a lap számára: „Mindenképpen szeretnék egy szép nagy családot. Ugyan még fiatal vagyok hozzá, de ha eljön az én időm, boldogan vágok bele Dylannel a családalapításba.” Mint kiderült, Barbit mindenben támogatja családja, hiszen egyenesen imádják a fiút, aki még magyarul is elkezdett tanulni.

Még több sztárhírért és érdekességért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő.

Még több

Best