2020.06.05.@ 08.06

Palvin Barbi őszintén mesélt a gyerekvállalásról

A gyönyörű modell a BEST magazinnak mesélt jelenlegi életéről New Yorkban, párjáról, és arról, hogyan áll a baba-kérdéshez.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Palvin Barbi őszintén mesélt a gyerekvállalásról

2 éve, hogy Palvin Barbi, aki mára elmondhatja magáról, hogy Victoria’s Secret angyal is egyben, New Yorkban él. Bár hiányzik neki a családja, a BEST magazinnak elárulta, igyekszik olyan gyakran hazalátogatni, amilyen gyakran csak tud. „A rengeteg utazás és munka mellett kevesebbet tudok Magyarországon lenni, mint szeretnék. Így is próbálok havonta legalább egyszer hazarepülni néhány napra, ha pedig csak kéthavonta sikerül, akkor maradok tovább.” – magyarázta a gyönyörű modell.

Ő, és szerelme, Dyan Sprouse jelenleg is együtt élnek, ám azt kevesen tudják kapcsolatukról, hogy amilyen jól működik most, olyan döcögősen indult. Még egy buliban találkoztak, az esemény után pedig Barbi azonnal bekövette a fiút az Instán, aki gyorsan meg is találta egy üzenettel. A modell azonban egészen fél évig válasz nélkül hagyta, mivel nem volt a topon lelkileg.

Mostanra azonban világossá vált, mennyire komolyan terveznek, Barbi még a családalapításról is nagyon nyíltan beszélt a lap számára: „Mindenképpen szeretnék egy szép nagy családot. Ugyan még fiatal vagyok hozzá, de ha eljön az én időm, boldogan vágok bele Dylannel a családalapításba.” Mint kiderült, Barbit mindenben támogatja családja, hiszen egyenesen imádják a fiút, aki még magyarul is elkezdett tanulni.

Még több sztárhírért és érdekességért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: best best magazin család Dylan Sprouse gyerek gyerekvállalás magyar sztárhírek modell palvin barbi szerelem sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.