Mintaapák: Szabó Kimmel Tamás videóban kelt ki magából

Kezd elmérgesedni a Mintaapák című sorozat körüli botrány.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mintaapák: Szabó Kimmel Tamás videóban kelt ki magából

Egyetlen hónap leforgása alatt 4 zseniális színészt veszített el a TV2-n futó sorozat, a Mintaapák. Májusban Fenyő Ivánról derült ki, hogy lejárt a szerződése, és a csatorna nem kíván vele tovább együtt dolgozni, az ő helyét veszi át végül Kamarás Iván.

Vasárnap Szabó Kimmel Tamás jelentette be Facebook-oldalán a hírt, miszerint nem tér vissza a folytatásban, pár órával ezelőtt Kovács Patrícia is megírta a közösségi média oldalán, hogy távozik a produkcióból, és a TV2 hivatalos sajtóközleményéből az is kiderül, hogy Klem Viktor sem marad.

Ami Szabó Kimmel Tamás ügyét illeti, a Sorozatwiki megkeresésére a TV2 döbbenten állt a tény előtt, hiszen elmondásuk szerint tárgyalásokat folytattak a színésszel. Szabó Kimmel viszont állítja, hogy a csatorna tudott a döntéséről, és felháborítja az a sajtóközleményt, amit a mai napon adott ki a TV2.

„A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztet a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám többen irreális feltételeket szabtak. Amit a tárgyalások jelen szakaszában elmondhatunk, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna.”

A közlemény hatására döntött úgy a sztár, hogy Facebook LIVE formájában osztja meg a teljes igazságot a követőivel: „A TV2 emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább velem. Na most kezdjük ott, hogy én mondtam nemet nekik, teljesen jogszerűen, mindent betartva, időben tájékoztatva őket.” Szabó Kimmel Tamás elmondása szerint napokkal ezelőtt közölte a stúdióval a döntését, azonban tőlük nem érkezett válasz, ezért döntött úgy a hétvégén, hogy megosztja követőivel a fejleményeket. A két és fél perces, meglehetősen ingerültre sikerült videóban azt is leszögezi továbbá, hogy amennyiben a csatorna a jövőben is folytatja rágalmazó hadjáratát, jogi útra tereli az ügyet. A teljes videót itt tudod megnézni:

Címkék: facebook live fenyő iván kikelt magából klem viktor kovács patrícia mintaapák őrjöng szabó kimmel tamás tv2 videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best