2020.06.08.@ 14.06

Mintaapák: Szabó Kimmel Tamás videóban kelt ki magából

Kezd elmérgesedni a Mintaapák című sorozat körüli botrány.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mintaapák: Szabó Kimmel Tamás videóban kelt ki magából

Egyetlen hónap leforgása alatt 4 zseniális színészt veszített el a TV2-n futó sorozat, a Mintaapák. Májusban Fenyő Ivánról derült ki, hogy lejárt a szerződése, és a csatorna nem kíván vele tovább együtt dolgozni, az ő helyét veszi át végül Kamarás Iván.

Vasárnap Szabó Kimmel Tamás jelentette be Facebook-oldalán a hírt, miszerint nem tér vissza a folytatásban, pár órával ezelőtt Kovács Patrícia is megírta a közösségi média oldalán, hogy távozik a produkcióból, és a TV2 hivatalos sajtóközleményéből az is kiderül, hogy Klem Viktor sem marad.

Ami Szabó Kimmel Tamás ügyét illeti, a Sorozatwiki megkeresésére a TV2 döbbenten állt a tény előtt, hiszen elmondásuk szerint tárgyalásokat folytattak a színésszel. Szabó Kimmel viszont állítja, hogy a csatorna tudott a döntéséről, és felháborítja az a sajtóközleményt, amit a mai napon adott ki a TV2.

„A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztet a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám többen irreális feltételeket szabtak. Amit a tárgyalások jelen szakaszában elmondhatunk, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna.”

A közlemény hatására döntött úgy a sztár, hogy Facebook LIVE formájában osztja meg a teljes igazságot a követőivel: „A TV2 emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább velem. Na most kezdjük ott, hogy én mondtam nemet nekik, teljesen jogszerűen, mindent betartva, időben tájékoztatva őket.” Szabó Kimmel Tamás elmondása szerint napokkal ezelőtt közölte a stúdióval a döntését, azonban tőlük nem érkezett válasz, ezért döntött úgy a hétvégén, hogy megosztja követőivel a fejleményeket. A két és fél perces, meglehetősen ingerültre sikerült videóban azt is leszögezi továbbá, hogy amennyiben a csatorna a jövőben is folytatja rágalmazó hadjáratát, jogi útra tereli az ügyet. A teljes videót itt tudod megnézni:

Címkék: facebook live fenyő iván kikelt magából klem viktor kovács patrícia mintaapák őrjöng szabó kimmel tamás tv2 videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.

Stohl András: megérkezett a koronavírus-tesztjének eredménye

A színész Instagramon osztotta meg a hírt követőivel.