Újabb két színész távozik a Mintaapákból

Egy hónapon belül már három fontos karaktert alakító színészt veszített el a csatorna.

Újabb két színész távozik a Mintaapákból

Az internet talán kezd magához térni abból a hisztériából, amit Fenyő Iván szomorú távozása váltott ki belőlük a Mintaapák című sorozatból. Mint kiderült, a színész szívesen folytatta volna a munkát, azonban erre nem is volt lehetősége, a csatorna ugyanis nem hosszabbította meg a szerződését. Ráadásul néhány nappal a botrány kirobbanása után már meg is találták a Fenyőt váltó színészt, aki nem más, mint Kamarás Iván.

A második évad azonban továbbra is kalandosnak ígérkezik, és nem feltétlenül a forgatókönyv miatt. Ezúttal a produkció másik sztárja, Szabó Kimmel Tamás dobta le a bombát. A Sorozatwiki szúrta ki, hogy a színész a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint kiszáll a sorozatból. A TV2 erre úgy reagált, hogy: „Az elmúlt napokban előrehaladott egyeztetéseket folytattunk Szabó Kimmel Tamással is a következő évadról, ezért furcsa, hogy a döntéséről előbb tájékoztatja a nyilvánosságot, mint a tárgyalópartnerét.”

Az ügyet végül az Index görgette tovább, aki a következő választ kapta a színész ügynökétől: „Tamás szerződése április 30-án lejárt. Tárgyalt a TV2-vel, de ezek a tárgyalások nem vezettek eredményre. Mivel nem tudtak megegyezni, így Tamás úgy döntött, nem tér vissza a sorozatba. A döntéséről minden érintett felet időben tájékoztatta.”

És ha ez nem lenne elég, pár órája Kovács Patrícia is kiposztolta, hogy nem vesz részt a második évad munkálataiban. Döntését nem szerette volna indokolni, az így most jó lesz és a semmi sem történik véletlenül hashtagek azonban nagyon sokat árultak el enélkül is.

Még több sztárhírért és érdekességért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő.

Még több

Best