2020.06.08.@ 11.06

Újabb két színész távozik a Mintaapákból

Egy hónapon belül már három fontos karaktert alakító színészt veszített el a csatorna.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újabb két színész távozik a Mintaapákból

Az internet talán kezd magához térni abból a hisztériából, amit Fenyő Iván szomorú távozása váltott ki belőlük a Mintaapák című sorozatból. Mint kiderült, a színész szívesen folytatta volna a munkát, azonban erre nem is volt lehetősége, a csatorna ugyanis nem hosszabbította meg a szerződését. Ráadásul néhány nappal a botrány kirobbanása után már meg is találták a Fenyőt váltó színészt, aki nem más, mint Kamarás Iván.

A második évad azonban továbbra is kalandosnak ígérkezik, és nem feltétlenül a forgatókönyv miatt. Ezúttal a produkció másik sztárja, Szabó Kimmel Tamás dobta le a bombát. A Sorozatwiki szúrta ki, hogy a színész a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint kiszáll a sorozatból. A TV2 erre úgy reagált, hogy: „Az elmúlt napokban előrehaladott egyeztetéseket folytattunk Szabó Kimmel Tamással is a következő évadról, ezért furcsa, hogy a döntéséről előbb tájékoztatja a nyilvánosságot, mint a tárgyalópartnerét.”

Az ügyet végül az Index görgette tovább, aki a következő választ kapta a színész ügynökétől: „Tamás szerződése április 30-án lejárt. Tárgyalt a TV2-vel, de ezek a tárgyalások nem vezettek eredményre. Mivel nem tudtak megegyezni, így Tamás úgy döntött, nem tér vissza a sorozatba. A döntéséről minden érintett felet időben tájékoztatta.”

És ha ez nem lenne elég, pár órája Kovács Patrícia is kiposztolta, hogy nem vesz részt a második évad munkálataiban. Döntését nem szerette volna indokolni, az így most jó lesz és a semmi sem történik véletlenül hashtagek azonban nagyon sokat árultak el enélkül is.

Még több sztárhírért és érdekességért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: best botrány fenyő iván kiszáll kovács patrícia mintaapák napi sorozat sorozat szabó kimmel tamás szerződés sztárhírek sztárok tv2

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Náray Tamás őszintén mesélt róla, miért nincs gyermeke

Náray Tamás őszintén mesélt róla, miért nincs gyermeke

A BEST magazinnak adott interjújában az olyan érzékeny kérdésekre is mellébeszélés nélkül válaszolt, mint a gyermekvállalás – vagy annak hiánya.

Erdei Zsolt: súlyos próbatételek a családjában

A sztársportoló minden téren a maximumra vágyik – a munkában és a magánéletben is. Ez azonban nem könnyű, különösen akkor nem, ha mindkét terepen egyszerre csapnak össze a hullámok a feje felett.

Szabó Zsófi élő adásban akadt ki, ez áll a háttérben

A műsorvezető nem tudott, és nem akart higgadt maradni ebben a kérdésben.

Döntés született Eszenyi Enikő jövőjéről

Sokáig kérdés volt, mi lesz Eszenyi Enikő színészi karrierjével, miután Rudolf Péter átveszi a Vígszínház vezetését – most azonban a művésznő maga hozta meg a döntést.

Zsédára újra rátalálhat a szerelem ezen a nyáron?

A csillagok szerint legalábbis minden jel erre utal.

Adócsalás: Hajdú Péter bajban van, ő az elsőrendű vádlott

Olyan cégek számlájáról vett fel nem kevés pénzt, melyekhez nem sok köze volt.

A Barátok közt sztárja megmentette fia életét

A színésznő félelmetesen közel állt ahhoz, hogy elveszítse kisfiát, Bálintot – a részleteket a legújabb BEST magazinban mesélte el.

Mihalik Enikő titokban szakított, de már új szerelme van

4 év után döntöttek úgy párjával, hogy külön folytatják, azonban két hónappal az elválás után rátalált a mindent elsöprő szerelem.

Ezt az anya-lánya fotósorozatot mindenkinek látnia kell

De azoknak biztosan, akik bírják a cukiskodást, és fontos számukra az állatvédelem.

Kamarás Iván meglepő kijelentést tett saját külsejéről

A BEST magazinnak meglepő őszinteséggel mesélt arról, mennyit küzdött színészként a pályája elején azzal, hogy kifejezetten vonzó.

Kajdi Csaba két napig feküdt kómában, miután szétrobbant a veséje

Az Instagram első számú kedvencének édesanyja, akit az egész internet csak Annamária néven ismer, őszintén mesélt a BEST magazinnak fiáról.

Fluor Tomi és szerelme szakítottak

Az énekes néhány perce tette ki Instagram oldalára, hogy már nem alkotnak egy párt kedvesével.