2020.06.08.@ 11.06

Újabb két színész távozik a Mintaapákból

Egy hónapon belül már három fontos karaktert alakító színészt veszített el a csatorna.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újabb két színész távozik a Mintaapákból

Az internet talán kezd magához térni abból a hisztériából, amit Fenyő Iván szomorú távozása váltott ki belőlük a Mintaapák című sorozatból. Mint kiderült, a színész szívesen folytatta volna a munkát, azonban erre nem is volt lehetősége, a csatorna ugyanis nem hosszabbította meg a szerződését. Ráadásul néhány nappal a botrány kirobbanása után már meg is találták a Fenyőt váltó színészt, aki nem más, mint Kamarás Iván.

A második évad azonban továbbra is kalandosnak ígérkezik, és nem feltétlenül a forgatókönyv miatt. Ezúttal a produkció másik sztárja, Szabó Kimmel Tamás dobta le a bombát. A Sorozatwiki szúrta ki, hogy a színész a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint kiszáll a sorozatból. A TV2 erre úgy reagált, hogy: „Az elmúlt napokban előrehaladott egyeztetéseket folytattunk Szabó Kimmel Tamással is a következő évadról, ezért furcsa, hogy a döntéséről előbb tájékoztatja a nyilvánosságot, mint a tárgyalópartnerét.”

Az ügyet végül az Index görgette tovább, aki a következő választ kapta a színész ügynökétől: „Tamás szerződése április 30-án lejárt. Tárgyalt a TV2-vel, de ezek a tárgyalások nem vezettek eredményre. Mivel nem tudtak megegyezni, így Tamás úgy döntött, nem tér vissza a sorozatba. A döntéséről minden érintett felet időben tájékoztatta.”

És ha ez nem lenne elég, pár órája Kovács Patrícia is kiposztolta, hogy nem vesz részt a második évad munkálataiban. Döntését nem szerette volna indokolni, az így most jó lesz és a semmi sem történik véletlenül hashtagek azonban nagyon sokat árultak el enélkül is.

Még több sztárhírért és érdekességért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: best botrány fenyő iván kiszáll kovács patrícia mintaapák napi sorozat sorozat szabó kimmel tamás szerződés sztárhírek sztárok tv2

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Mizo Art Coffee (x)

Mizo Art Coffee (x)

Vidd magaddal a művészet élményét!