Szomorú részlet derült ki Zséda válásáról

A gyönyörű énekesnő ismerősei árultak el részleteket a BEST magazin számára.

Szomorú részlet derült ki Zséda válásáról

Az egész országot megrendítette, amikor kiderült, hogy 20 év házasság után elvált Zséda, és orvos szerelme. Már csak azért is, mert a gyönyörű énekesnő mindig szuperlatívuszokban beszélt a házasságáról, és alapvetően fontos számára a szerelem és a magánélet harmóniája.

A BEST megkereste az énekesnő menedzserét, aki azt mondta, hogy Zséda az eddigiekhez hasonlóan nem szeretne nyilatkozni a magánéletéről. A lap számára azonban néhány bennfentes megerősítette, hogy a pár valóban elvált.

Továbbá az is kiderült a források elmondása szerint, hogy a végsőkig harcoltak a boldogságukért, és azért, hogy ne végződjön válással a történetük. Ezt egyébként nagyon jól alátámasztja az énekesnő korábbi nyilatkozata is, miszerint egy házasságban nagy erőfeszítések árán is meg kell oldani a problémákat.

Zséda egyébként pont egy szakítás után találkozott – ahogy ő fogalmazott – a nagy Ő-vel. Nem vágyott másra, csak arra, hogy elutazzon és végre jól érezze magát a barátnőivel. Azonban hamar kiderült, hogy a „szerelem első látásra” találkozásból 20 évnyi házasság lesz, ami nemrég szomorú véget ért. Sok erőt kívánunk a továbblépéshez és persze az újrakezdéshez.

Még több sztárhírért és érdekességért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő.

Még több

Best