Mintaapák: Ő veszi át Szabó Kimmel Tamás helyét a sorozatban

Száraz Dénes-rajongók, jó hír!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mintaapák: Ő veszi át Szabó Kimmel Tamás helyét a sorozatban

A Mintaapák című sorozat az utóbbi időben botárnyt botrányra halmoz, ami a színészgárdát illeti. Az ügy Fenyő Iván lecserélésével kezdődött, ami olyan szinten viselte meg a sztár rajongóit, hogy petíciót indítottak a neten. Mint kiderült, akkor ennek már nem volt túl sok értelme, hiszen a háttérben javában zajlottak a tárgyalások a csatorna és a karaktert alakító új színész, Kamarás Iván között.

Múlt hétfőn pedig arról érkezett hír, hogy újabb 3 színész hagyja el a sorozatot: Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás és Klem Viktor – utóbbi kettőtől a TV2 sajtóközleménye szerint emberi és magatartásbeli problémák miatt válik meg a csatorna, amit Szabó Kimmel Tamás egy Faceook-Live-ban torpedózott meg, miszerint ő döntött úgy, hogy nem szeretne tovább együttműködni a csatornával.

A Blikk információi szerint Szabó Kimmel szerepét a Jóban rosszban egykori nagy kedvence, Száraz Dénes veszi át, a Bors megkeresésére pedig így reagált a csatorna sajtóosztálya: „Igen, valóban igaz, kialakult a Mintaapák négyese, a TV2 nézőinek örömére ismerős arc tér vissza a képernyőre. Mészáros Béla, Kamarás Iván és Makranczi Zalán után Száraz Dénes csatlakozásával teljes lett az apák csapata. A júliusban kezdődő forgatásokon már Száraz Dénes alakítja dr. Molnár Tamás szerepét a sorozatban.”

Még több sztárhírért és érdekességért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: botrány magyar sztárhírek mintaapák sorozat szabó kimmel tamás száraz dénes sztárhírek sztárok tv2

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best