Őszinte posztban fakadt ki Kulcsár Edina

Hiába tűnik úgy, valójában az ő élete sem könnyű, és ezt legújabb bejegyzésében alaposan ki is fejtette.

Őszinte posztban fakadt ki Kulcsár Edina

Ha kell, megmutatja, milyen egy női test nem sokkal a szülés után, és nem rejti filterek mögé a sminkmentes énjét sem. Kulcsár Edina egyike azoknak a magyar hírességeknek, akik úgy vállalják fel az életüket, ahogy az van, és erre kétgyermekes anyaként, kislányával kapcsolatos nagyon hosszú és őszinte posztja a legjobb példa.

„Valamiért a jó Isten azt gondolja, hogy én egy terhelhető egyén vagyok, de ezért csak hálás lehetek, mert a nehézségeken keresztül rengeteget tanulhatok és fejlődhetek. Ha lapoztok, érteni fogjátok miért írom ezt (Teréz Anya) .

Szóval… ma 8 hetes Nina, és szegénykém csak akkor nem sír, ha eszik, alszik, meg talááán, ha kézben van.

Amikor otthon vagyunk még csak-csak próbálkozom ezzel-azzal, de amikor az autóban vagyunk ráadásul dugó van, ezáltal állunk ( mint ahogy ennél a képnél is ) , akkor ugye nem rázza az autó így felkel és olyan frekvencián sír illetve sikít, hogy egész egyszerűen leírhatatlan amit érzek. Dühöt érzek, mert nem tudok vele mit kezdeni, kétségbeesett vagyok, mert már nem tudom, hogy mit próbáljak ki, ami a magyar egészségügyben jelen van, de szerintem mindent kipipáltam már, még a természetes és az ősrégi gyógymódokat is és végül talán fájdalmat érzek, ami egy leírhatatlan helyről hasít belém.

Néha sírok, néha csak sírnék és néha ordítanék.

Borzasztó amikor nem tudsz segíteni a gyermekednek.

Nagyon haragszom erre a fájdalomra, ami kínozza őt.

Nináról ,,röviden” ennyit. És akkor most jönne az a rész, hogy milyen egyszerre két ilyen kicsivel” – fogalmazott Edina, aki posztja végén megerősíti, hogy még ha legtöbb fotóján úgy is tűnhet, hogy könnyű az élete, valójában ő is ugyanolyan ember, mint bárki más, akinek igenis megvannak a maga csatái.

Még több

Best