2020.06.19.@ 03.06

Demcsák Zsuzsa édesanyja őszintén mesélt lányáról

Anya, a gazdasági szaksajtó meghatározó alakja, lapalapító, aki az elmúlt években igazi kríziskezelő lett. Demcsák Mária kizárólag a BEST magazinnak mesélt lányáról, az elmúlt évek történéseiről, és arról, hogyan élte meg Zsuzsa hirtelen jött házasságát.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Demcsák Zsuzsa édesanyja őszintén mesélt lányáról

Mindketten augusztusban születtek, igazi Tűz jegyűek, akik bármikor képesek elküldeni egymást melegebb éghajlatra de ugyanilyen gyorsan ki is békülnek. Demcsák Zsuzsa édesanyja, Demcsák Mária szerint igazi olaszos temperamentumú család az övék, azonban ennek ellenére is nagyon jól képesek együttműködni, ha arra kerül a sor. Erre pedig az elmúlt években rengeteg példa volt.

„Pontosan tudom, milyen érzés reggelente gyomorgörccsel ébredni. Szembesülni azzal, miket hordtak össze az újságok. Az elmúlt években rengeteg hazugság, mocskolódás, igaztalan támadás érte. Voltak olyan pillanatok, amikor azt gondoltam, hogy mindezt nehéz ép ésszel elviselni. Mégis tovább kellett lépnie, lépnünk. Minden újabb nehézségnél végigvettük, mi a teendő, és ha kellett, megtettük a jogi lépéseket. Mindig azzal tartottuk benne a lelket, hogy bár most éppen nehéz, megpróbáltatásokkal teli időket élünk, de semmi sem tart örökké.” – mesélte a BEST magazinnak Mária, aki természetesen arról is nagyon őszintén beszélt, hogyan élte meg, amikor megtudta, lánya ismét férjhez ment, ezúttal Indiában.

„Amikor először hallottam, hogy férjhez ment Indiában, azt hittem, viccel. Amikor hazaérkezett, az első volt, hogy videóhívással összekötött bennünket Krishannal. Udvariasan elbeszélgettünk, majd utána sem vettem komolyan, mondván, minden közös nyaralásunkkor akadt legalább öt férfi, aki azonnal feleségül akarta venni, amikor megpillantotta. Ez a megjegyzésem persze Zsuzsának nem esett túl jól. Ma már azt gondolom, hogy Krishant a Jóisten küldte. Fantasztikus a nyugalma, a bölcsessége. A lányom tökéletesen boldog mellette. Eltűnt a gesztusaiból az állandó védekezés, a félelem.”

Még több részletért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: best best magazin demcsák mária demcsák zsuzsa házasság Krishan őszinte vallomás sztárhírek sztárok válság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Ez volt Benedek Tibor utolsó kívánsága

Zsédára újra rátalálhat a szerelem ezen a nyáron?

A csillagok szerint legalábbis minden jel erre utal.

Adócsalás: Hajdú Péter bajban van, ő az elsőrendű vádlott

Olyan cégek számlájáról vett fel nem kevés pénzt, melyekhez nem sok köze volt.

A Barátok közt sztárja megmentette fia életét

A színésznő félelmetesen közel állt ahhoz, hogy elveszítse kisfiát, Bálintot – a részleteket a legújabb BEST magazinban mesélte el.

Mihalik Enikő titokban szakított, de már új szerelme van

4 év után döntöttek úgy párjával, hogy külön folytatják, azonban két hónappal az elválás után rátalált a mindent elsöprő szerelem.

Ezt az anya-lánya fotósorozatot mindenkinek látnia kell

De azoknak biztosan, akik bírják a cukiskodást, és fontos számukra az állatvédelem.

Kamarás Iván meglepő kijelentést tett saját külsejéről

A BEST magazinnak meglepő őszinteséggel mesélt arról, mennyit küzdött színészként a pályája elején azzal, hogy kifejezetten vonzó.

Kajdi Csaba két napig feküdt kómában, miután szétrobbant a veséje

Az Instagram első számú kedvencének édesanyja, akit az egész internet csak Annamária néven ismer, őszintén mesélt a BEST magazinnak fiáról.

Fluor Tomi és szerelme szakítottak

Az énekes néhány perce tette ki Instagram oldalára, hogy már nem alkotnak egy párt kedvesével.

Döntés született Benedek Tibor temetéséről

A család szeretné, ha szűk körben búcsúzhatnának el a sportlegendától.

Tóth Andi jobban néz ki, mint valaha

Egyértelműen ő az egyik legdögösebb 21 éves a sztárvilágban!

Így emlékeztek meg Olaszországban Benedek Tiborról

Magyarország határain túl is ikonnak számított a sportoló.