Így búcsúzott el lánya Benedek Tibortól

A közösségi oldalon osztott meg egy nagyon szívszorító bejegyzést.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így búcsúzott el lánya Benedek Tibortól

Családja körében, hosszú ideig tartó betegség után hunyt el a magyar sporttörténet egyik legnagyobb alakja, Benedek Tibor. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó első házasságából született lánya, Benedek Ginevra a Bors információi szerint napokkal ezelőtt Magyarországra utazott Rómából, hogy elbúcsúzhasson édesapjától.

A tegnapi nap folyamán valósággal gyászba borult az ország: sztárok, sportolók, és civilek egyaránt megemlékeztek a legendáról. Voltak, akik közös fotóval, hosszú, személyes történettel, vagy Tibor legmaradandóbb soraival búcsúztak el tőle:

„Sosem volt különösen jó labdaérzékem, sosem fociztam, kosaraztam jól, nem dobtam különlegesen nagyot, nem vagyok kifejezetten sem erős, sem okos, nem úszok túlságosan jól, a vízfekvésem teljesen átlagos. Szépen beszélni talán sosem tudtam, középiskolai eredményeim közepesek voltak, sosem gondoltam, hogy a mondataim hatással lehetnek másokra. A katonaságtól gerincsérv miatt felmentést kaptam, először 2005-ben voltak problémáim a szívemmel, amik 2009-ben megismétlődtek. Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék: mindig én akartam jobban. Ez az én tehetségem.”

21 éves lánya, Ginevra pedig a következőt írta édesapja fekete-fehér fotója mellé a Facebook-oldalán: „Örökké szeretlek”.

Címkék: benedek ginevra benedek tibor betegség búcsú család facebook gyász magyar vizilabda meghalt tragédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best