2020.06.19.@ 11.06

Így búcsúzott el lánya Benedek Tibortól

A közösségi oldalon osztott meg egy nagyon szívszorító bejegyzést.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így búcsúzott el lánya Benedek Tibortól

Családja körében, hosszú ideig tartó betegség után hunyt el a magyar sporttörténet egyik legnagyobb alakja, Benedek Tibor. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó első házasságából született lánya, Benedek Ginevra a Bors információi szerint napokkal ezelőtt Magyarországra utazott Rómából, hogy elbúcsúzhasson édesapjától.

A tegnapi nap folyamán valósággal gyászba borult az ország: sztárok, sportolók, és civilek egyaránt megemlékeztek a legendáról. Voltak, akik közös fotóval, hosszú, személyes történettel, vagy Tibor legmaradandóbb soraival búcsúztak el tőle:

„Sosem volt különösen jó labdaérzékem, sosem fociztam, kosaraztam jól, nem dobtam különlegesen nagyot, nem vagyok kifejezetten sem erős, sem okos, nem úszok túlságosan jól, a vízfekvésem teljesen átlagos. Szépen beszélni talán sosem tudtam, középiskolai eredményeim közepesek voltak, sosem gondoltam, hogy a mondataim hatással lehetnek másokra. A katonaságtól gerincsérv miatt felmentést kaptam, először 2005-ben voltak problémáim a szívemmel, amik 2009-ben megismétlődtek. Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék: mindig én akartam jobban. Ez az én tehetségem.”

21 éves lánya, Ginevra pedig a következőt írta édesapja fekete-fehér fotója mellé a Facebook-oldalán: „Örökké szeretlek”.

Címkék: benedek ginevra benedek tibor betegség búcsú család facebook gyász magyar vizilabda meghalt tragédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.