Külön folytatja Szabados Ágnes és szerelme, már szét is költöztek

A pár nap után költözött össze, a COVID-19 viszont az ő kapcsolatukra is nagyon rossz hatással volt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Külön folytatja Szabados Ágnes és szerelme, már szét is költöztek

Egy ideje meglehetősen nagy a csend a RTL Klub híradósa, Szabados Ágnes és szerelme, Peleskey Bence közösségi oldalain, pedig korábban sorra osztották meg a közösen edző, szerelmes fotókat. A BEST magazin utánajárt, mi állhat a háttérben, és információik szerint Bence már ki is költözött Ágnes otthonából, ahová egyébként kapcsolatuk felvállalása után 3 nappal költözött be.

Ahogy sok híres és civil pár életét, úgy az övéket is megviselte a járvány miatti tartós bezártság, jobban mondva összezártság. Mindketten egy teljesen új helyzettel voltak kénytelenek megbirkózni, amit nagyon különbözőképpen éltek meg és kezeltek.

Szó sincs azonban végleges lezárásról, harmadik személyről pedig pláne nem, egyszerűen jobbnak látták, ha most egy időre külön utakon folytatják. A legújabb BEST magazinból azonban az is kiderül, hogy mindketten szeretnék, ha kibékülnének, ehhez viszont egy kis távolságra és némi külön töltött időre van szükségük.

A műsorvezetőnek egyébként nem ez az első magánéleti válsága az elmúlt időszakban: két éve szakítottak párjával, akivel pont az esküvőjüket tervezgették. Áginak akkor szakember segített feldolgozni a történteket, amit akkor élete legnagyobb kudarcaként élt meg.

Még több részletért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: kapcsolat külön költöztek magyar sztárok peleskey bence szabados ágnes szakítás szerelem sztárok szünet válság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best