2020.06.19.@ 03.06

Külön folytatja Szabados Ágnes és szerelme, már szét is költöztek

A pár nap után költözött össze, a COVID-19 viszont az ő kapcsolatukra is nagyon rossz hatással volt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Külön folytatja Szabados Ágnes és szerelme, már szét is költöztek

Egy ideje meglehetősen nagy a csend a RTL Klub híradósa, Szabados Ágnes és szerelme, Peleskey Bence közösségi oldalain, pedig korábban sorra osztották meg a közösen edző, szerelmes fotókat. A BEST magazin utánajárt, mi állhat a háttérben, és információik szerint Bence már ki is költözött Ágnes otthonából, ahová egyébként kapcsolatuk felvállalása után 3 nappal költözött be.

Ahogy sok híres és civil pár életét, úgy az övéket is megviselte a járvány miatti tartós bezártság, jobban mondva összezártság. Mindketten egy teljesen új helyzettel voltak kénytelenek megbirkózni, amit nagyon különbözőképpen éltek meg és kezeltek.

Szó sincs azonban végleges lezárásról, harmadik személyről pedig pláne nem, egyszerűen jobbnak látták, ha most egy időre külön utakon folytatják. A legújabb BEST magazinból azonban az is kiderül, hogy mindketten szeretnék, ha kibékülnének, ehhez viszont egy kis távolságra és némi külön töltött időre van szükségük.

A műsorvezetőnek egyébként nem ez az első magánéleti válsága az elmúlt időszakban: két éve szakítottak párjával, akivel pont az esküvőjüket tervezgették. Áginak akkor szakember segített feldolgozni a történteket, amit akkor élete legnagyobb kudarcaként élt meg.

Még több részletért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: kapcsolat külön költöztek magyar sztárok peleskey bence szabados ágnes szakítás szerelem sztárok szünet válság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.