2020.06.22.@ 12.06

Így emlékeztek meg Olaszországban Benedek Tiborról

Magyarország határain túl is ikonnak számított a sportoló.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így emlékeztek meg Olaszországban Benedek Tiborról

Múlt csütörtökön, hosszú betegség után halt meg Benedek Tibor háromszoros olimpiai vízilabdázó. A sportoló 2018-ban tudta meg, hogy beteg, azonban nem adta fel, orvosról orvosra járt, génterápiás kezelésen esett át, és a végsőkig küzdött az életéért.

Egy egész ország, köztük pályatársak, sztárok, civilek is megemlékeztek róla, és nem csak Magyarországon, hanem Olaszországban is. Benedek Tibor ugyanis 8 évet töltött ott, ahol csapatkapitányként is erősítette akkori csapatát.

Minden idők egyik legerősebb vízilabdázójaként emlegeti a Pro Recco, melynek jelenlegi elnöke, Maurizio Felugo is megjelent az olaszországi megemlékezésen, a város polgármesterével, Carlo Gandolfóval, valamint Csiszár Jenő milánói konzullal együtt. A megható eseményen gyertyagyújtással tisztelegtek a sportlegenda előtt. Karrierje legemlékezetesebb pillanatait ITT nézheted meg képekben.

Címkék: benedek tibor best betegség gyász gyertyagyújtás halál megemlékezés olaszország sport sportoló vizilabda

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.